CARTA OFICIALAMICS DEL FINAL FELIÇ
Molt bones:


Bé, com ara ja tots debeu tenir la panxa plena i anem farts de mam, puc proclamar el següent:


Avui, dia 3 de Juliol amb la sortida a Requessens, puc donar constància i fe que ja podem dir obertament que ja està creat el grup “AMICS DEL FINAL FELIÇ”.


Una colla d’amics que amb “l’excusa” d’anar una estona amb MTB, ens trobem i compartim vivències personals i d’altres i per sobre de tot ens ho passem d’allò més bé!!


I no només l’hem creat i ja està, sinó que hem anat més lluny amb la creació d’un slògan, d’un logo, de 12 maillots i 2 spònsors que ens dónen suport incondicional!! I , amb l’era de les noves tecnologies la creació a internet d’un blog a on hi trobareu: la nostra història, noticies, sortides que s’han fet i pròximes sortides, fotos…i més coses que aniran succeïnt properament, i amb la vostra col.laboració d’on hi podeu entrar, llegir i escriure el que creieu convenient!!


L’adressa és:


http://amicsdelfinalfelic.blogspot.com/


A més som quasi tan professionals que tenim ja servei mòbil de transport, habituallament i cotxe escombra, així com cercadors de rutes, servei de manteniment i no explico res més, que sinó no llegireu el blog.


Pel que fa a estatuts, seu social, quotes de socis,…ja en parlarem més endevant que com diem quan anem amb bici: “no cal corre gaire que sinó passa el que passa”


I pel que fa a curses professional, viatges, stages… concentracions… flota de vehicles, director d’equip…ay que m’estic liant!!!


Bé, res més a dir-vos, només que aquestes sobretaules n’hi hagin moltes més i fins aviat!!


Atentament..