HISTÒRIA DEL AMICS DEL FINAL FELIÇ

ELS INICIS DE “AMICS DEL FINAL FELIÇ”La nostra història de “AMICS DEL FINAL FELIÇ” va començar, es pot dir, el 30 de Maig del 2009.

Dies abans, trobant-nos a la feina,parlant, parlant, vam decidir, que, si el BARÇA guanyava la Champions pujaríem al Santuari de la Salut de Terrades amb bicicleta.

De tot aquest grup, que en formem part, que som tots companys de feina, només en Marià es ciclista en actiu amb molts Km a les cames cada any i, es clar, ens va anar engrescant quan s’anava acostant el dia, la resta practicàvem altres esports i erem ciclistes esporàdics fins a llavors però ara ja tenim algo d’experiència i cada dia n’aprenem més!!

Tot i que la gran majoria som del barça i l’atractiu que el barça pogués guanyar ens feia molta il.lussió, la verita és que a diferència del que pogués fer crec que hi haguéssim pujat igualment, de totes maneres…per cert, el barça va guanyar la Champions!!


Doncs va arribar el gran dia i a les 09 hores ens trobavem tota la colla al parking del parc-bosc de Figueres. Hi erem quasi tots: Modest, Lluís, Marià, Serra, Jordi Puig, Javi Otero, Albert Espinosa, i com a suport tècnic teniem Manel Garrote, i Jordi Darnés a més ens van acompanyar en Jordi Ayguadé i l’Albert Romans.


A les 11 més o menys vam arribar al Santuari de la Salut de Terrades i vam pendre un refrigeri. Tot seguit vam baixar al poble de Terrades on vam fer un dinar a la Societat. A mitja tarda arribavem a Figueres.


Aquell dia va ser molt assoleillat i amb bona temperatura i va ser, crec que ho puc dir, el principi d’aquesta colla que, un any més tard, ha agafat més empenta i força i ja tenim un slogan, dos patrocinadors i un maillot!!


Aquell final d’etapa amb el dinar el podem considerar oficialment, com el primer Final Feliç.


MEMBRES:


Actualment som 13 membres els que en formen part i perquè ens agrada uns s’ocupen d’unes coses i d’altres en altres totes igual d’importants!!


Modest i Marià: són els que solen preparar rutes, és a dir, esprimeixen els seus cervells i s’entretenen a buscar per mapes, internet…i per on faci falta,  llocs atractius per on anar tot el grup. Són en definitiva els nostres GPS!!

Xavi Serra, Jordi Puig, Javi Otero, Erik Verdick, David Martí, Josep Mª Vilà: vindrien a ser els ciclistes nats, els que tiren del grup.
Lluís, el més petit, la nostra referència dd juventut i ganes de fer esport

Albert Espinosa: seria el mecànic que arregla petits desperfectes o ajusta, segons la gravetat i, si és pot, evitar el taller oficial. També en Marià forma part d'aquesta secció!!


Josep Ripoll, Jordi Darnés i Manel Garrote: vindríen a ser el suport tècnic amb vehícles per recollida o de vegades, cotxe escombra.
I també de forma esporàdica vé amb nosaltres un gran amant d’aquest esport i moltes vegades organitzador de la volta ciclista a l’Empordà: l’Albert Romans

Això sí, tots decidim a on farem el refrigeri o millor encara, a on anirem a dinar!!!


I finalment tenim el nostres patrocinadors:


.-BAR I QUEVIURES CAN NOFRE.


.-LISSATRANS.


.


Sóm edats compresses entre els 20 i els 45 anys tot i que entre nosaltres tenim el que podría ser, mai se sap, una futura promessa de només 9 anys!!


OBJECTIU:


La nostra finalitat és fer l’etapa complerta sense cap mena de competició, i per sobre de tot està una estona junts i riure i poder gaudir del que ens envolta que és únicament la natura, a més sempre va bé alliberar-se un xic de la feina. I és clar si es pot acabar fent el toc o Final Feliç, com ho volgueu dir.


DIES DE SORTIDA:


En principi no tenim dia fixe de sortida, tot va en funció de cada setmana i la disponibilitat del grup però si que hi ha un dia més o menys habitual que sól ser els dimarts tarda i llavors les sortides amb tots o quasi tots els membres sól ser els dissabtes o els diumenges.


Les sortides les solem fer desde setmana santa fins que el fred ja és considerable, llavors fem una aturada tècnica!


EL PERQUÈ D’AMICS DEL FINAL FELIÇ:


Com tot o quasi tot , en aquesta vida, tot té un sentit, i una explicació i el voler-nos dir : AMICS DEL FINAL FELIÇ, també el té i s’allunya força del que realment significa.


Com ve ja sabeu, el nostre objectiu prioritari és acabar l’etapa sense cap ensurt i per acabar que res millor que fer el toc o si pot ser anar a dinar tots plegats.


Doncs bé, quan dies abans organitzavem una sortida per tal dia, ja ens preguntàvem si per temps o disponibilitat dels que hi aniríem, si després de anar en bici unes hores aniríem a fer el toc a continuación de la sortida. Sempre que podem intentem fer el toc.


Va resultar que per escurçar la pregunta vam començar a dir: “anirem a fer la volta per …. I acabarem amb un final feliç??” i de mica en mica aquesta frase es va anar consolidant entre tots nosaltres i ja a posteriori, amb el que és el nostre slògan!!


LA CONFECCIÓ DELS MAILLOTS:


Aquesta també va ser una tasca un xic complicada ja que hi han gustos i mai plou a gust de tothom!!

Ens trobavem a la feina a mitjans de maig amb la temporada ja mig començada, un company del grup en va dir: “perquè no busques per internet un lloc a on facin maillots i ens en mirem de fer uns??”.

Vaig mirar-ho i amb la primera que vaig trovar, m’hi vaig quedar ja que em podía confeccionar quasi al 100 % tot el maillot, desde le diseny fins als colors…

En vaig preparar 4 models i després de ser sotmès a votació en va sortir el que ara tenim. Llavors vam fer el segon pas que era buscar un slogan i si podíem un dibuix, símbol que ens fés identificatius… Mentrestant un altre companys es va encarregar de buscar algún sponsor que ens ajudés a cobrir una part del pagament dels maillots i en va trobar dos.

I el darrer pas va ser reunir-nos tots el divendres 11 de juny a les 18 hores a casa VILA ÀNGELA, casa d’un membre per decidir la confecció final dels maillots: slògan, logo, col.locar patrocinadors…I tot amb “un final feliç” que aquest cop ja el tenia preparat a la taula del jardí!!

Presentats en un taulell hi havíen uns 20 slògans i uns 10 logos, com el maillot ja el teníem només ens faltava fer l’elecció i acabar el diseny!!

Després d’una hora i mitja va sortir el que ara és el nostre maillot i del qual n’estem molt contents.

I finalment hem creat aquest blog a on podreu trobar sortides, fotos, comentaris i properes sortides o altres actes, novetats que poguem anar fent… sempre recordant que sóm una colla d’amics amb les portes obertes a qui vulgui entrar i disfrutar, a la nostra manera, del món de la bicicleta i de fer algo d’esport…que per alguns… ja tenim alguna edat!!!!

Bé, res més a dir-vos de moment…els components de AMICS DEL FINAL FELIÇ!!!