martes, 14 de julio de 2009

TERRADES-ST LLORENÇ-PANTÀ BOADELLA-TERRADES.

Avui per la tarda hem fet una nova sortida. Aquesta l'hem començat a Terrades, per tant hi hem pujat amb cotxe ja que era una mica llarga.

Hem estat del membres AMICS DEL FINAL FELIÇ en Modest, en Marià, Jordi Puig, Xavi Serra i jo l'Albert.

Sobre les 15 hores 30 erem en el parking de Terrades i d'allà hem enfilat una pista que, passa pel costat d'un terreny amb valles i que solen fer caçeres importants, només començar ja hem fet força pujada. Després la pista s'ha acabat i hem atravessat un camp i finalment hem hagut de baixar de la bici per atravessar un marge, tot seguit hem seguit el corriol fins trobar de nou la pista ample i anar a sortir al camp de futbol de St Llorenç.

Hem atravessat la carretera i hem enfilat una pujada emporlanada d'un km i mig i només començar en Marià ha punxat la roda del darrera. Hem fet la reparació en 5 minuts i hem començat a pujar aquella pujada que no s'acabava mai. Un cop a dalt la pista ens ha anat portant vora el pantà de boadella, bé la part del darrera i hem fet pista puja, baixa... fins arribar a Can Mai Plou.

Allà hem agafat la carretera asfaltada i hem sortit al trencant de La Salut de Terrades, hem fet la baixada bastant alegres en quant a velocitat fins arribar de nou a Terrades.

Allà ens hem acostat a la societat a fer un FINAL FELIÇ.

Aquesta volta també han estat uns 30 Km i amb molta calor però suportable.

Escrit per Albert Espinosa

No hay comentarios:

Publicar un comentario