miércoles, 10 de noviembre de 2010

LLERS- LES ESCAULES-BOADELLA-SALUT DE TERRADES- TERRADES

Bona tarda:

Després de parlar-ne varies vegades cada cop que baixàvem la pista que porta del Mas de Can Vila fins a Boadella, ens hem proposat fer una ruta que ens portés fins a Boadella per fer aquesta pista pujant.

Avui a sigut el dia, ens hem trobat en Marià, l'Albert i jo mateix a les 15:15 al Pavelló de Llers.







Un cop feta la foto abans de sortir, hem encarat les bicis cap al poble de Llers i començar el repte plantejat.








Agafem una pista que va baixant i que dóna sota la font de l'Hortal passant per uns corriols tècnics i algun, una mica salvatge. Un cop fets els corriols arribem a la pista que, o bé puges a la font de l'Hortal o cap a Pont de Molins, nosaltres cap a la segona opció, i tot seguint els consells d'en Marià agafem una pista que ens porta al costat del Rte. el Molí de les Escaules, amb un petit problema, tallat per el riu i sense poder accedir a l'altra costat. Reculem i agafem la pista que ens porta a la carretera de les Escaules.

Tot seguit ens anem fins a Boadella pel passeig del costat del riu, amb les seves escales i pont de fusta i també com és habitual en aquest temps, les fulles caigudes dels arbres.

Arribem al punt clau de la sortida, la pujada de Boadella fins al Mas de Can Vila, agafem aire i endavant. No gaires metres més amunt ja veiem que en Marià es para i es prepara per la suada, es treu el polar que porta tot preparant-se pel que hagi de venir.

Pugem, pugem i pugem, només es veu que pujada fins el punt que al cap de més o menys un parell de Kms. decidim fer una parada per comentar la duresa que comporta aquesta pista feta desde baix a dalt, no cal pensar-s'hi més i cap amunt, fent un altra parada després de fer una altra pujada tant o més forta que les anteriors. Trago d'aigua i cap a dalt, apretant els ronyons i d'altres coses arribem a l'objectiu esperat, en Marià al capdavant crida "ja hi som".

Foto davant el Mas per recordar aquesta fita i cap a Terrades, un cop al poble, jo en quedo a casa i en Marià i l'Albert cap Llers a buscar el cotxe.





Tot i que em patit una mica, crec que es podria repetir si algun membre dels Amics del final feliç s'anima a fer-la.


La temperatura ha sigut agradable tot i que a on no tocava el sol i entre mig de bosc és nota la humitat.







Salut i força.

Escrit per Modest Blavi

2 comentarios:

  1. El proper cop sense possar el peu a terra

    ResponderEliminar
  2. Es pot aconseguir, només cal deixar tot el que un mateix porta dins, jo sempre dic el mateix, si s'ha fet un cop, es pot fer d'altres.

    ResponderEliminar