sábado, 4 de diciembre de 2010

L'AVIÓ DE CANTALLOPS

Bones tardes:

Avui dissabte cap a les 8.30 h. he anat a buscar a en Marià per anar cap a Cantallops i anar a fer una petita excursió fins a l´avió.





El primer tram que és el més dur l´hem pujat amb el cotxe i poc després del dipòsit d´aigua just quant hi ha la porta de ferro, és quant hem començat a agafar les bicicletas hi ha començat l´aventura.

Estavem a ....graus (feia molta fred) al principi tot era planer amb alguna pujadeta però al cap d´un km ha començat la pujada fins a l´avió mentres anavem pujant passàvem per les basses que encara estaven congelades i anavem trencant el gel.

Tant bon punt hem passat la cantina, allà on vam anar a dinar la primera excursió on gairebé hi erem tots els membres del AMICS DEL FINAL FELIÇ, hen trencat cap a l´esquerra tot seguint el camí , tant bon punt l´hem deixat ens hem anat trobant vaques, les quals senblaven pacífiques, però tenien unes banyes... millor que no les féssim emprenyar. Mentres anàvem pujant, hem trobat 2 excursionistes.


I ja cap al final ens hem trobat l´última pujada, no ha set com les altres, aquesta era plena de neu, i just al final hi ha la placa conmerorativa de l´accident aeri de l´any 1986 ja fa 24 anys.

Hem pogut gaudir de la vista i després allà a l´avió ens hem fet les fotos de rigor. Hem fet una mica de mainada ja que hem pujat a l´avió per veure'l de més a prop, tot s'ha de dir que per arribar-hi hem hagut de caminar per sobre la neu!!!
(cosa que no recomano fer-ho si aneu amb les sabates de MTB perquè rellisquen molt, cosa que vaig poder comprovar jo mateix).

Després vam començar a baixar cap a la cantina a esmorzar una mica ja que creiem que ens ho hem merescut!!
Tot just vam acabar vam tornar a baixar i cap al cotxe i cap a casa.


El total han set uns 13 ó 14 km amb una temperatura molt freda!!!

Amics de Final Feliç haureu vist a les fotos que no portem el maillot oficial, però això no comporta que no siguem la mateixa gent!!

Escrit per Jordi Puig

4 comentarios:

  1. Hi he anat varies vagades, però amb neu mai ,te el seu encant trepitjar neu amb la bici i les bases glasades

    ResponderEliminar
  2. Jo, primer m'apuntaria a l'esmorçar, i desprès ja veuríem qui es el que puja a veure l'avió.

    ResponderEliminar
  3. l´esmorzar al final que si no no pujem

    ResponderEliminar
  4. molt be per que jo estva buscant informaio sobre l avio aquest que tenim de fer aquest treball i buscant per elg google ma surtit axo i m audat sobertot les fotus

    ResponderEliminar