sábado, 21 de julio de 2012

SANT JORDI I L’ALTRE (ST LLORENÇ DE LA MUGA

Bones tardes:





Esperant que la resta de membres s’animin a fer alguna sortideta, en Jordi i en Marià com és habitual entre setmana, van fer una petita volta de 24 Qm.

Ja que feia una setmana que havia sigut St Jordi van decidir anar fins l’ermita de St Jordi, del terme de St Llorenç de la Muga.

Tot agafant el Vittara d’en Jordi i passar a recollir en Marià, es planten a Terrades a les 4 de la tarda, el dia pintava bé per anar a fer una “ passejada” .


Desprès de descarregar les bicicletes i el resta d’estris, a les 4 i 10 començen el recorregut.



De Terrades a St Llorenç van passar per el corriol del costat de la carretera, una mica malmès per les pluges, però cap entrebanc, quan van arribar a St Llorenç passat per el pont vell, ens van fer una foto a l’ermita de St Andreu al costat del cementiri, visitant el poble i passant per el passeig de vora el riu, van arribar a l’ermita de St Antoni, una passejada de 6 qm.



A partir d’aquí la ruta ja es va posar més seria, començava amb pujades curtes però intenses i en Jordi no agafava el ritme, portaven 3 qm i quedava la part més dura de 3 qm més.



Arribant però a l’ermita de St Jordi, la senyera i la vista de tot el Golf de Roses, va compensar l’esforç.










Desprès de fer les fotos amb els Dos Jordis, un Sant i l’altre.............. només restava baixar, però el recorregut de Sant Llorenç a Terrades per la carretera, va ser una mica pesat .
























Carregant novament les bicicletes al Vittara i satisfets per la volta, vam acabar amb un altre Final Feliç


Escrit per Marià Llop

1 comentario:

  1. Sous uns valents.
    Endavant i espero possar-me en forma i tornar agafar la bici mes sovint per poder fer una sortida amb vosaltres.

    ResponderEliminar