sábado, 27 de octubre de 2012

SORTIDA-DINAR A ST CLIMENT SESCEBES

Bones de nou


Després de l’última sortida a Sta. Eugènia (19-11-11) quasi fa un any . El gran club amics del final feliç volíem fer una nova trobada.











Amb molts d’entrebancs es va tirar endavant , el dia 27 d’octubre  es va iniciar la diada amb una sortida amb bicicleta per honrar el nostre club ciclista









Quatre components, en Marià ,en Jordi , en Lluís i en Modest , vam sortir de Sant Climent per fer la ruta megalítica , després d’uns quants quilòmetres va arribar la primera pujada fins a Vilartoli , per seguir pujant fins arribar al Menhir de la Pedra dreta de Vilartolí ,on ens vàrem fer la foto de rigor.




Tot pintava bé. No plovia, però feia una mica de tramuntana, ja estàvem a la zona Militar fins arribar per la Serra d’en Clarà , fins arribar a l’ermita de Santa Fe dels Solers. Allà va sortir el primer problema , el cable del fre del darrere d’en Lluís es va trencar .  








Vàrem continuar rodejant la muntanyeta del Castellar (zona de maniobres militars) amb rètols que comunicava caiguda de projectils i zona militar .











Allà vàrem intentar arreglar el fre de davant , però en Marià es va carregar l’altre , intentem continuar sense frens cosa que obligar a en Lluís anar a peu a les baixades , fins arribar a la font de la viuda (on millor no begueu aigua) .














Les baixades fortes s’havien acabat, però curiosament la bicicleta d’ en Lluís es va treure la cadena, parats al mig del camí van començar a arreglar-la , fins que va pujar un cotxe i ens vam arraconar al camp sota una olivera amb la mala sort que el del cotxe era l’amo i ens fot la bronca perquè li trepitgem les olives (ja van veure un riu d’oli ) 







Un cop reparada la bicicleta iniciem el trajecte ja que érem a prop d’Espolla. Allà vàrem decidir que en Modest anés a buscar el cotxe mentre nosaltres l’esperàvem a la parada de Bus d’ Espolla.






Al cap de poc va tornar en Modest amb el cotxe i vam carregar la bicicleta, però en Lluís volia acabar la ruta i va agafar la bicicleta del seu pare. En Modest va marxar cap a Sant Climent a retrobar-se amb el resta de components a preparar el foc.




Nosaltres vàrem continuar la ruta, en Lluís super content amb la bicicleta, portava un ritme superior al nostre, finalment vàrem arribar al Menhir de la Murtra, desprès d’un petit repòs vam continuar fins arribar al Sepulcre del Corredor de la Gutina,







Només restava arribar al Mas Torres i seguir fins a Sant Climent per reunint-se amb el resta de components i acaba aquesta ruta tant maleïda.,









A quarts d’una arribem a St Climent on ja ens trobem l’Albert Romans, en Jordi Darnés, la Júlia i l’Albert.







Ja feia una estona que hi eren i ja teniem el caliu que començava a sorgir d’entre les flames, a més el menjar ja era a punt i la taula com aquell qui diu, ja era parada.








A quarts de dues va arribar la beth i amb un tres i no res erem asseguts a taula x disposar-nos a “jalar”.








Com que pintava fred, l’Albert ja havia preparat la taula que es trobava més aprop del foc, cosa molt acollidora per alguns de nosaltres i bastant calorosa x altres.







A poc de començar a dinar cap a dos de tres van arribar un grup de 3 noies i dos nois que també venien a dinar. Curiosament i el que fa l’experiència de fer “barbacoes”, en Modest els va haver de donar un cop de mà amb el caliu ja que si no és per això crec que encara haurien de dinar.

Ocasionalment i degut a les dates el dinar molt profitós, com sempre que estem tots junts, vam fer finalment castanyes amenitzats amb moscatell i garnatxa.











Cap a les 17 hores i ja que el fred començava a apretar i la tramuntana ja feia estona que era pressent, vam decidir plegar veles i marxar cadascú a casa seva.

Un altre cop un èxit de dia amb molt bona gent i gran ambient, llàstima de la falta de la resta de components!!!

Escrit per Jordi Puig.


2 comentarios:

  1. Cada sortida una experiència nova, però que sempre s'acaba arreglant d'una manera o altra, això sí, sempre amb molt bon ambient, encara que siguem pocs.
    Salut i força, i que segueixin els finals feliç.

    ResponderEliminar
  2. Tot va anar fantàstic llàstima dels problemes tècnics de la meva bici i el senyor del camp de les oliveres que no ens va deixar areglar la meva bici i ens va fer fora.

    ResponderEliminar