martes, 29 de abril de 2014

ESPOLLA-TORRE MADELOC

A poc a poc , les sortides curtes entre setmana de tardes, es van fent més dures. Aquest cop el repte era pujar a La Torre Madeloc.
La hora de sortida era a les 15.30 d’Espolla, però amb els problemes logístics dels porta-bicis, ens va endarrerir la sortida a les 15,49.

Els protagonistes Javi Otero, Jordi i Joan Puig; Humbert i jo (Marià) enfilem cap el coll de Banyuls; que sembla que el dia també acompanya amb temperatures agradables.




L’Humbert no esta acostumat a fer sortides amb força desnivell i un cop al coll de Banyuls arriba una mica tocat, volguent seguir el ritme d’en Jordi.

Un cop reposats iniciem novament la marxa per la pista que queda a l’esquerra del coll, que puja molt suaument i que hi ha unes vistes de les vinyes que queden als nostres peus i la muntanya verda de les darreres pluges,


Ja en terreny de la Catalunya Nord, arribem a la pista asfaltada que ens portarà a la Torre Madeloc; a partir d’aquí comença els 4 qm de pujades dures i constant fins arribar al cim. En hi ha que fan el repte de no posar el peu a terra fins el cim, l'altre de no ser l’últim, l’altre d’arribar encara que sigui a peu, ja que els últims metres de pujada hi han desnivells del 26%.


Un cop dalt i orgullosos de la fita aconseguida, tenim unes panoràmiques de postal, on es veu la costa Roja amb els pobles de Portvendres; Banyuls, Argelers etc, etc













Un cop recuperats tornem per el mateix camí que d’anada, però de baixada i seguim gaudint de les vistes tot i que el dia és curt i comença a fosquejar.

Una bona jornada de 3.45 hores amb 55,5 qm i 795 m. I amb el sac ple de satisfacció.

Escrit per Marià LLop

No hay comentarios:

Publicar un comentario