sábado, 22 de noviembre de 2014

La Bisbal, Ullastret, Peratallada, St Feliu de Boada, Pals, Vullpallach.



Després del cap de setmana passat de fer una sortida per la muntanya , aquest dissabte 22 de novembre decidim fer una ruta per el baix Empordà.


Concentració a Ca la Sílvia de Viladamat a ¾ de 8 del matí per fer un cafè i marxar plegats cap a la Bisbal; un cop allà en Josep Mª en Javi i jo ( Marià ), descarreguem les bicicletes i ens preparem per la ruta del baix Empordà.


Sortim del camp de futbol a les 8.40 i tot ser cap a finals del mes desembre tenim una temperatura molt agradable de 14º.


Els primers quilòmetres van ser molt tranquils tot seguint el riu d’Aro per arribar a la població del Castell de l’Empordà, continuant per camins, voltats de camps, masies i algun que altre caçador; al cap de 7.5 qm ens trobem a Ullastret, amb petits puges i baixes trobem a faltar en Jordi ja que en tot moment anàvem plegats.


Amb un tres i no res arribem a la població del conjunt històric medieval de Peratallada, amb la temptació de fer una parada per gaudir d’un cafè tranquil·lament, però vàrem anar fent via per arribar a Sant Feliu de Boada.


Ens dirigim cap a Regencós, allà les rampes eren una mica més pronunciades però sense cap mena de dificultat fins inicia petites baixades que ens portar fins a Pals.





Només restaven 14 qm i novament entre masies i camps, tot xixo-xano ens plantem a Vullpallach per arribar novament a La Bisbal amb 42.8 qm pedalats i 210 de desnivell, a la espera d’anar a dinar, vàrem a fer un refrescs al camp de futbol de la Bisbal, per anar a dinar a Can Pi de Verges.

No hay comentarios:

Publicar un comentario