viernes, 28 de agosto de 2015

ST PERE PESCADOR/ ESCALA/ ESTARTIT/ ESCALA / ST PEREP PESCADOR

Bones de nou:

Aquest dissabte hem fet una nova sortida, com de costum i a finals de mes per les terres de St pere Pescador i els voltants.

Per aquesta sortida hem estat:  En Josep Mª Vilà, En Marià, en Xavi Serra, Javi Otero, en Jordi Puig i en Joan Puig, en Joan i l'Albert Espinosa.

Sobre les 07h00 ens hem trobat a casa en Josep Mª Vilà o Peri com el coneixem els més propers, que, amb lo detallista que és, ja ens tenia una taula parada,  el croissant de xocolata a taula i ja ens feia els cafès en llet,...
A dos de vuit emprenem la marxa direcció l'Escala passant pels camins dels campings fins St Martí d'Empúries i enfilem desde l'Escala per Cala Montgó i fem camí en direcció a l'Estartit.

Ja a dalt la creta abans de baixar capa  l'Estartit en Xavi Serra i l'Albert volen fer un trencant que els portarà a la casa del guarda, però entre que per qui i per allà finalment ens trobem baixant direcció Estartit i sense poder fer el trencant i ja passant pel camí del Massos ens dirigim a la ruta que ens portarà a la casa del guarda.

Un cop allà i bebent aigua de la font fem tota la baixada en direcció al camp de futbol de l'Escala i d'allà cap al poble de Cinc Claus i d'allà arribem a l'Armentera i fem vora riu fins arribar de nou a St Pere Pescador.

Allà en Peri ens deixa dutxar i ja ens preparem a entaular-nos per fer un esmorzar/dinar. Amb això que arriba en Jordi Darnés, l'Albert Romans i en  Josep Ros 
Resulta ser que l'endemà de la sortida fa 50 anys, que ja és dir, i ens volia convidar amb volta MTB i un àpat que ha consistit en embotits de primer, butifarra de segon i galta de porc de tercer, postres fet de la Dolors amneitzat en Mala Veïna, cava i per rematar uns gin tònics per fer baixar el menjar.
El que no s'esperava és que la resta de components teníem un regal especial per ell que ha consistit en un portapaquets i la corresponent maleta per portara  darrera la MTB.
Aprox capa a les 15h hem anat desfilant.
una sortida d'uns 50km amb molt bon temps i amb molt bona companyia com sempre.




 escrit per Albert Espinosa

1 comentario:

  1. Bici més menjar a can Jotaama, amb els companys, no te preu.
    Per molts anys ho poguem repetir,

    ResponderEliminar