sábado, 13 de agosto de 2016

VILADAMAT-ST MARTÍ D'EMPÚRIES-VILADAMAT

Avui per fi i després de molts dies sense sortir junts, en trobem a les 8.30 h. a Viladamat a Ca la Cristina i amb final feliç; un dinar tots plegats a Ca la Cristina. Abans de dinar intentarem fer una volta d'uns 30 qm per fer-nos mereixadors del dinar.

Per fer la volta s'hi troben, en Marià, Xavi Serra, Joan i Jordi Puig, Javi Otero i Josep Vilà

A les 08h ja ens comencem a trobar a cala Cristina per fer un cafè i bé, altres també, una altra refrigeri.


El dia es presenta molt bé, temperatura no molt alta, per pedalar i fer una volta molt suau per tots els nivells. Fem la foto oficial i en marxa...

Sortim de Ca la Cristina fins a Viladamat, allà agafem el GR 1 fins Palau Borrell i d’aquí fins a Ventalló;  ja portàvem 7 qm i algú ja demana un bar per fer un refrigeri, però decidim fer una paradeta a les oliveres mil·lenàries que hi ha sortint del poble.D'allà sortim del que tenim previst previst a ens arribem a Valveralla i passar per el Llac Aventura, ja que algú no hi ha estat mai. Alguns imprevistos, sense consideració amb la MTB d'en Marià que, tot i que sempre la té "niquelada", avui li fa la guitza!!!Prosseguim la marxa tot seguint el marge del Fluvià, fins arribar a St Pere Pescador i agafar el camí que voreja la platja fins arribar a St Martí d’Empúries, on després de 27 qm ens mereixem un bany i uns bons refrigeris al xiringuito.
Allà arriba un membre més dels  Amics del Final Feliç que no ha pogut sortir per tema de feina, el qual amb en Jordi Darnés i l'Albert Romans , dos membres més s'afegiran al dinar que després farem.

Només falta fer els darrers 3 qm passant per Cinc Claus per arribar novament el punt de retrobament amb el resta de companys que ens esperen per dinar.


Una bona sortida , sense cap contratemps i un bon dinar amb els Amics del Final Feliç; que més es pot demanar......

Escrit per Marià Llop

1 comentario: