martes, 9 de agosto de 2016

VILATENIM-EMPURIABRAVA-VILATENIM

Una nova sortida, aquest cop per la zona de Figueres i entre setmana.

A les 15:30 quedem en Xavi Serra, en Javi Otero, Jordi Puig, Marià LLop i Albert Espinosa davant del camp de futbol del Figueres per empendre l'excurssió direcció Empuriabrava.

Emprenem el camí vorejant el Manol direcció a Vilanova de la Muga passant per Mas Moner, Mas de l'Abella i fin arribar al terme de Vilanova de la Muga que, en comptes de travessar el passadís del  Manol, agafem un camí a la dreta i seguim el riu Muga on a uns quants metres agafem un corriol a mà esquerra per on ens porta per un seguit de bonys a la ruta i una zona boscossa que fa el trajecte més amè i no tan monòton que seria passar per la pista, aquest corriol ens porta fins el Mas Subirats i finalment entrema  Castelló d'Empúries per darrea fins que agafem el cami marcat de la Muga en direcció Empuriabrava on ja no el deixarem fins arribar a la desembocadura del Muga i arribarema  la platja gran.

Un cop arribem a la platja fem via pel passeig i obserbem la quantitat de turistes que estan abandonant la platja ja que el cel s'ha tapat molt i s'espera que caigui un ruixat important.

Anem fent carrers d'Empuriabrava però veient que la cosa s'està complicant amb el tema pluja decidim recular cap a Castelló per fer el refrigeri i intentar que la pluja no ens enganxi pel camí. 

Malhauradament la pluja ens enganxa camí de Castelló amb força pluja i estant molls "com ànecs", decidim seguir ja que si parem agafarem fred i serà pitjor, un cop arribem a l'alçada  del Pont Vell, agafem la carretera lateral direcció Figueres i pedalem sense parar fins arribar a Decatlhon on ens separem, uns capa a Vilabertran i altres cap a Figueres.

Una sortida passad per aigua d'euns 32 qm, que tot i no poder gaudir tot el que volíem de la tarda, ha estat novament satisfactòria, amb la companyia esperada i amb el convidat inesperat de la pluja.

Escrit per Albert Espinosa

1 comentario: