martes, 18 de agosto de 2009

VILABERTRAN-CABANES-VILARNADAL-CAMPMANY-CANTALLOPS

BON DIA:



Avui hem decidit que ens arribaríem fins a Cantallops.


La ruta que hem fet ja la coneixem ja que sobint la fem però mai hem arribat a Cantallops, però avui ens hem proposat acabar-la allà.


A les 15h 30 en Modest, en Lluís, en Marià, en Jordi Puig i jo l'Albert erem davant la casa d'en Jodi per començar la ruta.

Hem enfilat, com és habitual, per aquella zona, carretera fins a Campmany allà pista fins arribar a Vilarnadal on ens hem hagut de parar a la font a refrescar-nos ja que feia molta calor, a més emplenar les botelles d'aigua que avui ens han fet falta.



Tot seguit i sens esperar gaire hem agafat la pista que ens ha dut fins a Campmany i d'allà hem agafat el carril asfaltat un bon troç fins arribar a Cantallops on hem anat a fer un FINAL FELIÇ a la Societat.





Després de recuperar forces hem près el cami de tornada.


Sobre les 19 hores hem arribat a Vilabertran i avui ha fet tanta calor que en Modest ens ha arribat a dir que no l'enganyaríem més amb aquells horaris.


Han estat uns 40 Km i la temperatura ha estat pels 30 ºC.


Escrit per Albert Espinosa.

1 comentario:

  1. Quina embeja me feu. ami que me agrada tan de camina. com me agraderia segiusa.no mi vuldriau a mi.jaja per busaltres ja soc masa gran. pro no te cregis ancara lany pasat. vam corre casi per tota l'alvera.des de Cantallops. tot aquell paratje es maravellos.
    Ramòn Doménech. Palamós

    ResponderEliminar