martes, 25 de mayo de 2010

VOLTA AL PANTÀ DE BOADELLA.


Bon dia:


Ahir es va fer una altre sortida per la tarda, per cert molt calorosa, segons el nostre home del temps es va arribar fins els 35 º graus.


El repte era de fer la volta al pantà, tantes vegades comentada i mai feta, doncs ahir era el dia assenyalat, van faltar a la cita per diferents motius en David i en Xavi , però que no pateixin perquè es pot tornar a fer, i si cal es pot anar per fer la volta llarga.


Sortim de Terrades i per carretera pugem fins el coll de la Salut i baixem també per carretera fins la pista d'abans d'arribar a Boadella que ens portarà fins la presa petita del pantà, aturada al mirador per mirar si hi ha gaire aigua i tot seguit cap a la presa, l'atrevessem i anem cap al club Nàutic pel mig de un bosc ple d'alzines i alguna pujadeta. Petita caiguda de l'Albert per culpa de les arrels que surten pel mig del camí sense cap consequència.


Acabem la pista i agafem la carretera que ens portarà cap a la Central, travessem el pont del rierol que ens portarà cap a una pujada bastant dura fins al pla d'Amigó, es passa per un altre mas i tot seguit anem cap a S. Llorenç de la Muga. Baixem durant una bona estona per una pista amb una mica de sorra, i si baixes tant , això vol dir que tot seguit has de tornar a pujar, de fet abans d'arribar a S. Llorenç, una penúltima pujada bastant dura però aquesta està alquitranada.


Pugem de S.Llorenç fins a Terrades per la carretera, a mitja pujada l'Erick necesita un "xute" de glucosa per acabar d'arribar a Terrades i trobar-se amb un final feliç.







Espero que la volta us hagi agradat i fins aviat.


Escrit per Modest Blavi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario