martes, 18 de mayo de 2010

DE FIGUERES ALS VOLTANTS DEL PANTÀ DE BOADELLA

Amb més calor del que és habitual, el dimarts vam sortir de nou del Gífi per fer una ruta.

Aquest cop vam ser sis, ens va fallar en Xavi. Vam començar i de bon començament la bicicleta de L’Eric grinyolava fins abans d’arribar a Llers, que a desballestaments Poch va aconseguir posar oli, un cop passat Llers vam planejar fins arribar a Terrades, que ja ens esperava en Modest per pujar cap a la Salut per un sender pedregós i unes rampes fortes, desprès d’uns quants bufets vam començar a gaudir del descens fins a Boadella per una pista molt maca a on en David, sense amortiguador va quedar rebentat de canells.


Un cop a Boadella en Modest ens va portar per un curriol a vora riu, fins arribar a l’Escaules que tothom va “flipar” de l’ho maco que era, més endavant els vaig portar a un monument Franquista a on van tornar a “flipar” per segona vegada, ràpidament vam sortir d’aquell lloc, per fer potser el tros més dur fins arribar a la font del Hortal, per refrescar-se i en Puig fer el seus negocis amb Miquel.

Un cop a Llers visita al fill d’en Modest que estava entrenant per fer l’hi una mica d’enveja de la sortida, a partir d’aquí en Modest cap a Terrades i nosaltres a Figueres, que l’Eric i en David van fer un tram de baixada ràpid, quasi 60 Qm/h.

En Albert era la primera vegada que la feia aquesta volta i li va semblar que estava bé per la diversitat ( paisatge, monument, fonts, etc, etc....)

Resultat 2 hores i 38 minuts a sobra de la bici, 37 quilometres, mitjana de velocitat 14.9 i de temperatura 26 graus, 525 metres pujats; un cop més sense final feliç.
Escrita per Marià llop

No hay comentarios:

Publicar un comentario