miércoles, 23 de junio de 2010

BÀSCARA/VILAÜR/ARENYS D'EMPORDÀ/GARRIGÀS/VILAMALLA/SIURANA//ST TOMÀS/ST MIQUEL/ST MORI/VILAÜR/BÀSCARA

Bones tarnes-nits:

Avui a la tarda en Xavi Serra, en Jordi Puig i jo, l'Espi, hem fet una sortida tota per carretera.

Com en Xavi Serra, havia de dur al seu fill fins a casa els avis de Calabuig, hem anat amb en Puig fins a casa els sogres d'en Xavi per, desde allà, sortir a fer la volta.

A les 16 hores ja estàvem a punt per començar i per fer-ho hem agafat la carretera que ens portaria a St Mori hi ha la primera rotonda de Vilaür hem girat a l'esquerra per trobar-nos amb el poble d'Arenys d'Empordà, allà en Xavi i jo hem esperat a que arribès en Puig ja ens pensàvem que li havia vingut una "pájara" de les seves però finalment no ha set així. Hem continuat fins a arribar al poble de Garrigàs i prosseguit fins arribar a Vilamalla i més tard a Siurana, on ens hem parat a veure la font que hi ha entre els arbres, molt curiosa, per cert.

Després que en Puig es refresqués força i recarregués d'aigua, hem continuat fina arribar a ST Tomàs on hem parat un moment en una ombra per veure un xic, llavors hem arribat al poble de St Miquel de Fluvià i després seguint carretera normal fins arribar a St Mori i allà el trencant per arribar de nou a Vilaür i finalment al punt de partida que era a casa el sogre d'en Xavi.

Allà aquest bon home ens ha ofert un s refrigeris que s'han convertit en UN FINAL FELIÇ més!!!

Ah, per cert, també ens ha dit que si ens volíem banyar allà teníem la piscina!!! Bona gent!!!

I a mitja tarda de recules cap a Figueres amb el cotxe!!

Bé, la sortida han set uns 27 Km tots per carretera i amb una calor d'uns 30 ºC.

Escrit per Albert Espinosa Gibert

No hay comentarios:

Publicar un comentario