sábado, 3 de julio de 2010

VILABERTRAN-REQUESSENS

El dia 3 de Juliol, oficialment s'ha inaugurat els AMICS DEL FINAL FELIÇ amb la sortida a Requessens i l'estrena de maillots i sponsors, logos,...




A les 09 hores ens hem trobat a Vilabertran, on alguns del membres ja hi eren desde les 08 hores per esmorzar. Sobre les 09 hores 30 hem agafat camí fins arribar a Vilarnadal i posteriorment a Campmany on ens esperava en Modest i en Lluís.


Hem près la pista que ens ha portat fins a Cantallops, d'on hem anat al bar del poble a fer un refrigeri i reparar una punxada que ha tingut l'Albert, res i mportant.


Tot seguit hem agafat la pista que porta al Castell de Requessens i posteriorment al restaurant la Cantina.





Hem fet la visita obligada al castell de Requessens i després baixant en direcció al restaurant la Cantina, unes vaques o toros s'han atravessat al mig de la pista provocant la caiguda d'en Lluís. Aquesta ha produït unes rascades un xic profundes al genoll esquerra i el colze del mateix costat, ràpidament ho hem rentat amb aigua a dojo per desinfectar. A més el pedal se li ha trencat i ha hagut de pujar amb només l'espàrrec del pedal.


Un cop hem arribat a l restaurant hem demanat botiquín per acabar de rentar i desinfectar les rascades i que quedés la ferida ben neta.


També, amb el gran invent de les brides, hem aconseguit arreglar, provisionalment, el pedal per poder acabar l'etapa.





Allà a dalt, ha arribat en Jepi i en Darnés, i hem pogut gaudir d'un magnífic dinar a sota uns arbres, ben bé a l'ombra, d'embotit, amanida verda i entrecot,...





Cap a les 16 hores hem començat el descens per una altre pista que ens ha dut fins a St Climent. A pocs Km del restaurant, un component del grup, en Modest, fent una curva, s'ha trobat amb una gran quantitat de terra que li ha provocat una petita caiguda sense gaires consequències físiques, només el seient de la MTB ha sofert desperfectes.

Un cop arribats a St Climent en Modest, en Lluís, en Manel, en Romans i en Darnés ens han deixat i nosaltres, hem seguit fins acabar a Vilabertran.


El dia ha set molt complert, amb una temperatura de força calor però ben portada ja que durant el trajecte hi havia forces llocs d'ombra.

A més de l'estrena de maillots, en Puig ha estrenat un polaris amb regulació del ritme cardíac, en Xavi Serra ha estrenat un contaKm i en Modest ha estrenat culot nou i sabates i cales noves. Cosa important ja que és nota que cada dia en volem un xic més!!!


Hem estat entre els 31 i 33 ºC i hem fet uns 60 KM.
Escrit per Albert Espinosa Gibert

No hay comentarios:

Publicar un comentario