domingo, 18 de julio de 2010

TERRADES-VILARITG-CISTELLA-LLADÓ-CISTELLA-TERRADES

Bon dia de nou!!

Avui diumenge hem tornata fer una sortida matinera per poder aprofitar el dia amb la familia.

La sortida ha estat a Terrades i ens hem arribat fins a Lladó i de recules de nou fins a Terrades.

A les 08h 15 en Modest i jo, l'Albert ens hem trobat a la plaça del poble.

Sense més preàmbuls que els de donar-nos els bons dies i com va tot, hem agafat la carretera que va fins a Cistella i més o menys a uns 3 Km, hem agafat un corriol que feia una pujadeta força "emprenyada" amb pedres i demés i ens hem situat al poble de Vilaritg.

Allà hem agafat la ruta 20, hem passat per davant mas Lluís i finalment, la pista ens ha dut a Cistella, on allà a la plaça hem agafat una pista asfaltada a mà esquerra que ens ha enfilat fins al Mas Vida. Allà hem hagut de recolar uns 150 metres, que, abans els habíem fet de pujada, ja que ens hem "colat" una mica. Després d'aquesta petita interrupció hem anat fent pista fins deixar pel costat esquerra el trencant que portaria al Mas Ros i prosseguint hem arribat a LLadó, que hem entrat per on hi ha la petita deixallaria del poble.

Només entrar al poble, hem girat altre cop a l'esquerra per agafar una pista que ens ha dut de nou fins a Cistella. quest troç ha estat divertit ja que hi ha hagut pujades bones i també baixades, esclar. Hem passat per davant de dos massos que no tenien nom o bé no l'hem sabut veure i després de fer un troç que ja abans d'anada l'habém fet hem arribat de nou a Cistella.

A Cistella hem agafat la pista habitual que porta fins a Terrades, més o menys una hora. Aquesta pista passa per davant del Mas Pagès i arriba a l'Hermita de St Sebastià.

A Terrades hi hem arribat cap a les 11h 30 i hem pogut anaa a fer UN FINAL FELIÇ a la Societat de Terrades.

En total han estat uns 33 Km i la temperatura, força bona, d'uns 28/29ºC.


Escrit per Albert Espinosa

No hay comentarios:

Publicar un comentario