domingo, 11 de julio de 2010

DE FIGUERES A HOSTALETS DE LLERS

Avui dia 11 de juliol del 2010 hem matinat una mica per poder fer la sortida amb MTB i poder-la fer amb temps.

A les 08h 30 hem sortit de l’ESCLAT en direcció a St llogàia i hem trencat travessant les obres de l’AVE fins arribar a Borrassà. Allà hem agafat una pista que va paralel.la a la variant de navata-N II direcció Girona fins arribar a Pols on hem trencat agafant una pista que ens ha portat fina a Navata, doncs després de travessar el pont de la carretera, i passant pel dipòsit, hi ha la pista que et porta fins a la carretera que va d’Avinyonet fins a Cistella. Allà a en Modest se li posat un mosquit de la mida d’un elefant a l’ull i després de fer la corresponent verificació i eliminació del cos estrany hem prossegit fins passar per davant el Mas Genover. A pocs metres d’allà hem agafat un trencant a l'esquerra que teòricament ens porta a Llers. Doncs a un Km la pista ens ha portat a davant d’un camp llaurat que irremediablememnt l’hem hagut d’atravessar per poder trobar el que finalment era la pista que volím trobar. Allà l’Albert s’ha enganxat amb unes bardisses fent-se petits talls en un dels dits, l’hem netejat amb aigua a dojo i no ha tingut cap més importància.

Aquella pista ens ha dut a una explanada que debia ser un remenament de terres abandonat i deixant primer MAS OLIVERES i després el MAS PI tots dos a l’èsquerra, la pista ens ha dut fins a la carretera de Llers a terrades.

L’hem atravessada i després de fer uns 1 Km per carretera hem tornat a agafar una pista a la dreta que baixant, baixant i passant per una pedrera ham arribat fins la carretera de les escaules. Hem agafat aquesta i en direcció Pont de Molins després de deixat el restaurant EL MOLÍ hem trobat la pista que ens ha portat fins el poble de Llers. Allà hem baixat fins a Hostalets de Llers on ens hem separat l’un cap a Hostalets I l’altre cap a Figueres. On més o menys sobre les 11h30 s’ha acabat

El dia ha set molt assoleillat amb força calor, tot I que a estones hi passava un xic d’aire.

El total de Km de volat ha estat 42 tot i que en Modest com ha baixat de Terrades n’ha fet 57.

Un altre sortida que sortint aviat és pot fer força volta i a més tenir temps per estar amb la familia o amics!!!

Escrit per ALbert Espinosa Gibert


No hay comentarios:

Publicar un comentario