miércoles, 20 de abril de 2011

FIGUERES-PEDRERA-PUJ-BAIXA-AVINYONET-FIGUERES.

Bones de nou:





A les 16H10 hem quedat en Jordi Puig i l'Albert Espinosa a l'Esclat de Figueres per fer una sortida de manteniment.


Ens hem dirigit cap a Vilafant i just després del pont que passa per damunt de l'autopista hem girat per un corriol-pista que ens ha dut davant del cementiri i hem enfilat la pista que porta a la pedrera de sota les antenes. Un cop a la pedrera hem girat cap a l'esquerra i hem fet la ja famosa pista empedrada on hem trobat la pista tancada per un filat on més endavant ens hem trobat les vaques que estaven menjant i repossant ben bé al costat del corriol. Ha estat un moment delicat per dir-ho d'alguna manera, però divertit.


Just per allà la roda del darrera de la MTB de l'Albert ha dit prou, de fet estava punxada, l'hem cambiat en un tres i no res, bé, l'ha cambiat l'Albert ja que en Puig s'ho mirava i hem prossegit la marxa!!




Aquest corriol que ens ha dut a la carretera que va d'Avinyonet a Llers s'anomena Xuminu's trail i aqui teniu la prova ja que hi ha un cartell.






Tot seguit hem girat a l'esquerra per fer uns 500 metres per asfalt i hem tornat a agafar la pista a la dreta per arribar al puja-baixa que ens ha fet atravessar el Rissec, que encara portava força aigua i posteriorment hem arribat al poble de Vilanant.


Desde allà hem fet carretera en direcció a Figueres i hem agafat la pista que es troba al costat del polígon i hem atravessat el poble de Vilafant per arribar finalment de nou a l'Esclat.



Han estat unes 2h i uns 20 Km amb una tarda molt bona pel que fa referència a la temperatura.



Un cop a l'Esclat En Puig, que havia comprat unes sabates noves de frè, les hi he cambiat a la roda de darrera, ja que li faltava un joc per les rodes del davant.


Escrit per Albert Espinosa Gibert.

1 comentario:

  1. Una bona volta que hi ha una mica de tot.
    Ara que l’hi has ensenyat, ja sabrà canviar els frens de davant .

    ResponderEliminar