sábado, 16 de abril de 2011

SORTIDA ST EUGÈNIA

Bones de nou a tots els membres d'AMICS DEL FINAL FELIÇ



Avui hem tronat a fer una nova sortida i aquest cop amb la incorporació de nous membres a l'equip i de nous col.laboradors.





El punt de partida d'aquesta nova sortida ha estat a St Eugènia (Agullana), on a les 09 hores estava prevista la sortida per fer la volta i posteriorment fer el dinar.











Els que ens hem reunit a les 8 hores 30 han estat:
Marià, Jepi, Modest, Manel, Marta, Jordi, Ayguadé, Helena, Paqui, Jordi Puig, Xavi Serra, Javi Otero, Romans i Albert Espinosa.









Entre les 08h 30 i les 09h que era, en principi l'hora oficial de sortida, ens hem preparat i s'han fet els petits retocs a les màquines.















Tot seguit i d'aquella manera que ens caracteritza, s'ha fet l'entrega oficial dels maillots pels nous membres d'AMICS DEL FINAL FELIÇ.



































Entre els nous membres que són: Marta, Helena, Jordi (nebot d'en Manel i Marta) Jordi (amic d'en Jepi) , Miquel Barragan, Soraya (dona David Marti),i en Ruben.

A més hem donat el reconeixement als nous col.laboradors com són la Paqui, en Miquel Vergés, en Jordi Ayguadé i la Beth (dona d'en Marià)

Després de fer tota la gala i , amb un sol que començava a apretar, i com no, de fer el cafè oportú, cap a les 09h 30 hem començat la marxa pujant en direcció al Coll del Portell.




















Els que hem anat amb MTB hem estat: Marià, Modest, Helena, Jordi Puig, Xavi Serra, Javi Otero, Jordi i Albert Espinosa .






































I el que vindria a ser l'staff tècnic i habituallament: Jepi, Manel, Marta, Paqui, Ayguadé, Romans.
















La pujada ha estat tranquil.la però constant ja que sempre és pujada fins el coll, després de passar pel Mas Llinars, hem arribat al Coll del Portell on hem gaudit d'un esmorçar a peu, per això.,
























I com ja va essent, costum, els dos cotxes d'assistència conduïts per Jepi i Manel ens ham portat tot el necessari per poder refer-nos de l'esforç. Amb tot hi havia embutit, pa de coca amb tomata, beguda i fruita.

























Allà hem fet una estona i tot seguit hem seguit fent la volta i passant per la caseta del Portell i ens hem endinssat cap a frança i hem seguit la pista que ens ha dut fins el Coll de la Manrella on de nou ens hem reunit tots, ciclistes i col.laboradors per fer foto oficial i de nou continuar ruta. En aquest punt quasi tot el

que quedava era baixada.





















A uns 500 metres seguint la carretera que porta a la Vajol hem près un camí a mà esquerra que ens ha fet arribar fins la carretera que porta a la vajol passant abans per davant de Can Quera.













A uns 100 metres del trencant que porta a St Eugènia hem agafat un altre trencant que ens ha dut a la pista que porta al nostre lloc d'inici i hem seguit la pista per arribar fins a St Eugènia passant abans per can Carreres.





Eren les 12 hores més o menys i ja teníem els aprox 20 Km.





En aquest punt d'arribada ja ens esperaven en Jordi Darnés (Xupito), i en Miquel Vergés i un cusí d'en Jepi que ja preparava el caliu.





Hem aprofitat les instal.lacions per dutxar-nos i cambiar-nos i tot seguit hem fet petar la xerrada i hem estat, uns fent el boig amb la pilota de futbol i d'altres prenent el sol,...








Hem fet temps, preparant la taula i les amanides,... esperant a la Beth i a en Modest que just després d'arribar de la volta ha marxat a buscar en Lluís, que, per motius, professionals, no ens ha pogut acompanyar a la volta en MTB però no s'ha volgut perdre el dinar.












A quarts de tres hem començat a fer l'àpat i hem gaudit d'una taula ben presentada de menjar i de molt bon ambient.































A quarts de cinc hem acabat el dinar i hem recollit tot per deixar-ho ben arreglat i hemfet petar la xerrada uns quant i d'altres hem tornat a imaginar-nos que erem grans jugadors de futbol.



A més o menys quarts de set hem començat a desfilar cadascú cap a les seves respectives cases.









En conclussió ha estat una bona sortida aprofitant que hem fet nous membres i col.laboradors i que millor que poder estrenar-ho amb un bon esmorçar i dinar que vindria a ser un bon FINAL FELIÇ.














La llàstima en aquesta trobada ha estat que l'Erik, en David Martí, La Soraya, en Miquel Barragan, en Ruben i en jordi (amic Jepi) no ens ham pogut acompanyar perquè teniem diferents compromissos però, que de ben segur, que per la pròxima sortida els tindrem amb nosaltres.




En nom del grup donar les gràcies a en Josep Ripoll (Jepi) per haver fet possible aquest event a la casa de colònies de St Eugènia.



Escrit per Albert Espinosa.

2 comentarios:

  1. Dos trobades com una catedreal a Can Jordi a St Miquel i Can Jepi a Sta Eugenia

    ResponderEliminar
  2. Donar la benvinguda als nous membres de l'equip, i esperar fer una trobada com aquesta o millor, cosa que serà molt dificil de superar, però per saber-ho ja es pot començar per preparar una altre sortida com cal.

    ResponderEliminar