jueves, 19 de mayo de 2011

EL PLA DE L'EMPORDÀ

Desprès de molts de dies de no anar amb bicicleta, en Jordi i jo (Marià) vam decidir fer una volta petita per la plana de l’Empordà.

A ¾ de tres vam sortir de Vilabertran en direcció cap a Peralada passant pel camí natural de la Muga, seguint les indicacions d’en Jordi al cap de 5 quilòmetres hem agafat una cruïlla de camí que no tocava, que ens ha portat a un cul de sac a una entrada d’un camp, ràpidament hem girat cua i retornat al camí, seguint la traça bona arribem a les quatre masies de Vallgornera.

La bicicleta d’en Jordi feia un soroll, el desviador del plat no el té ben sincronitzat i toca amb la cadena. No era moment de parar, doncs hi havia dues noies a sota d’un parasol al costat de la carretera insinuant fer un Final Feliç i no feien cara de ser bones mecàniques de bicicletes.

Molt a prop de l’Abocador de Pedret i Marçà, en Jordi es queixava que l’hi costava molt pedalar, desprès de fer-hi una ullada, el fre posterior les mordasses no se l’hi obren degudament i l’hi frenen la roda.

Amb soroll del desplaçador, i amb el freno clavat, tirem endavant fins arribar a Castelló d’Empúries, per agafar el camí que ens porta fins a Vilanova de la Muga i agafar el camí tot vorejant el Manol fins a Vilatenim, per arribar novament a Vilabertran.

Allà vam fer una coca-cola i fen patar la xerrada de la volta, les mecàniques, les avaries, i que cal portar la bici al mecànic, etc. etc.

Una passejada de 28 quilometres per el Pla de L’Empordà.


Escrit per Marià Llop

1 comentario:

  1. Si en Puig portava l'eina adient, potser les mecàniques li haurien arreglat alguna cosa.

    ResponderEliminar