miércoles, 25 de mayo de 2011

FIGUERES-BORRASSÀ-NAVATA-VILANANT-LLERS-FIGUERES

Bon dia de nou:





Avui hem tornat a fer una nova sortida aprofitant que el bon temps ja acompanya i que les cames ens comencen a demanar sortides més seguides.



Aquest cop hem estat en Modest, en Marià, en Jordi Puig i l'Albert Espinosa.



A les 15h 30 hem quedat davant de l'esclat per empendre vía cap a Borrassà passant pel mig de Vilafant.



Allà hem girat en direcció a Creixell i a l'alçada del cementiri hem girat a la dreta pel camí del Xòrrec per després a uns 200 metres girar a l'esquerra per fer una baixada amb forces pedres i posteriorment atravessar La Riera d'Àlguema, seguir la pista ample i anar a sortir a la carretera GIP 5126. Allà hem volgut mirar una pista a mà dreta per mirar a on aìríem a sortir però hem acabat en el Mas Castellar on hem hagut de girar ja que el camí estava tancat.




Desde allà hem seguit carretera en direcció a Canelles on hem sortit a Navata on hem fet una parada tècnic al bar de la Piscina per fer un refrigeri i al cap d'una estona hem seguit en direcció a Vilanant. Realment en aquest punt en jordi Puig necessitava un "xute" de sucre"






Ens hem acostat fins la Font de Can Nebot on hem pogut gaudir de les ombres que ens deparàven els arbres de la zona on ens hem pogut fotografiar al que suposadament abans havia esset un altar i poder contemplar arbres centenaris o més!!!
































Tot seguit hem seguit pista fins arribar a Vilanant i allà en Puig ha volgut fer el puja-baixa però un error de càlcul ens ha fet passar el trencant, com ja erem direcció a cistella hem agafat la pista que ens ha dut a passar per Mas Xibeques, fina arribar a les quatre cruïlles on després ens hem acostat a la carretera de Llers a Terrades on ens hem separat amb en Modest per seguir nosaltres en direcció a Figueres entrant, just després del pont de l'AP7 a l'esquerra i passant pels voltants del Castell de Sant Ferrant i baixant pel costat de l'hospital de figueres per posteriorment separar-nos cadascú cap a casa seva.


Ha estat una volta d'uns 40 Km amb una temp normal-suportable.


Escrit per Albert Espinosa.

2 comentarios:

  1. Bona volta, i ja comença ser habitual parar-se a la Font de Can Nebot, on per cert, l'aigua de la font està boníssima i mes si et quedes sense aigua a les ampolles un dia de molta calor.

    ResponderEliminar
  2. Hi ha molt per descubri i mirar

    ResponderEliminar