miércoles, 21 de septiembre de 2011

VILABERTRAN-PERELADA-MOLLET DE PERALADA-CABANES-FIGUERES

Bones de nou:


En Jordi tenia ganes de fer una sortida amb bici i jo encara estava cansat de la Volta Cerdanya 360º de la setmana passada, però l’hi vaig proposar fer una volta curteta i planera; i el dimecres 14 a les 15.30 h vam sortir de Vilabertran amb una temperatura força agradable per fer 31 Qm.




A poc a poc les coses es van posant al seu lloc i tot que ara en Jordi té la Bicicleta sempre a punt, hem va sorprendre amb unes olleres noves de bici.. A poc a poc veu que cal anar una mica preparat.

Sortim de Vilabertran en direcció a Peralada per camins, i desprès d’algunes errades arribem a Peralada i continuem en direcció a Mollet de Peralada. Travessant com sempre sec, el riu Orlina, continuem fins a Massarac, allà pugem fins el observatori del Serrat de Sant Martí, per contemplar un troç del paissatge comarcal, mentre mengem una poma i fem la foto.

Passant per la Serra d’Altrera arribem a Vilarnadal, on en Jordi acaba amb un instant l’aigua dels meus bidons. Continuem per el costat del canal d’aigua fins a Cabanes, per arribar per la carretera a Figueres i acabar com ja es costum en el vídeo-club a buscar una “peli” per en Jordi.

Escrit per Marià Llop

1 comentario:

  1. Suposo que el camió que surt darrera vostre es el transport post menjar???.
    Grafiti inclòs, mes moderna la cosa imposible.

    ResponderEliminar