viernes, 17 de febrero de 2012

FÒSSILS I PRESÓ


Bones tardes de nou:


Les freds Siberianes ja han marxat i ja es hora de començar a passejar les bicicletes per fer rodatge per la nova temporada, en Jordi Puig i jo el divendres 17 vam anar a fer una petita volta.



Sortint de Figueres per l’avinguda Marignane i pujant a dalt del castell, ens dirigim a la carretera de Llers per un cop passat l’autopista girem a mà dreta per anar  al Puig de les Basses, però els camins per arribar-hi han desaparegut a  causa de la modificació de les obres de la presó, amb dificultats tenim que saltar uns terraplens fins arribar a tocar la presó.




Allà hi ha unes basses ha on si pot trobar fòssils , però la impaciència i la desesperació d’en Jordi de no trobar-ne a l’instant, fa que la reserca sigui molt breu.






Mentres  jo buscava el camí  per tornar  cap a Figueres en Jordi enviava Whatsapp’s als companys de l´excursió tant caòtica que teníem, però al mateix temps interessant.  





Finalment vaig trobar el tub que travessa per sota l’autopista i que va a parar al circuit dels arcs . Un cop allà vam fer un troç de circuit, fins sortir i continuar per fer la volta al Castell de Sant Ferran.


En Jordi no en tenia prou i vam baixar per un corriol fins l’antic circuit a tocar al Motel, i d’allà fer un final Feliç a una pastisseria de Figueres, a on en Jordi va arribar ben just, dons havia rebentat la roda.














Volta curta de 11.5 quilòmetres,  temperatura agradable i moltes coses noves a 10 minuts de casa.





Escrit per Marià Llop

2 comentarios:

  1. La moneda de l'euro es perquè passarà a fòssil ben aviat??

    ResponderEliminar
  2. Jo estava una mica petrificat de no agafar la bicicleta, però el cas es que d’aquest 11 quilometres 4 van ser caminant, buscant el corriol i el tub.

    ResponderEliminar