lunes, 15 de julio de 2013

VILABERTRAN-BIURE-CASTELL DE MONTROIG-VILABERTRAN

Aquesta tarda hem fet una nova sortida amb el team AMICS DEL FINAL FELIÇ.

Sobre les 15h 30 hem quedat en Marià, en Jordi Puig, el seu germà i l'Albert a Vilabertran, a casa en jordi Puig.

Ràpidament hem fet via per carretera cap a CABANES on després hem près una pista que ens ha dut fins a la carretera de Vilarnadal on l'he atravessada i ens hem dirigit a la N-II x anara a trobar el trencant capa a Biure.
Arribant a a queta població hem decidit que aquest cop faríem, la volta al revés, ja que habitualmentment l'hem fet desde biure cap al castell.

Aquest cop hem remuntat el riu i després hem començata  enfilar via el Castell de MontRoig.

Un cop més el nostre repte era fer tot el tram final amb curva a dreta molt peraltada inclosa sense tocar peu a terra però un altre cop i com ja va essent costum el peu ha tocat a terra varies vegades.

El tram final abans d'arribar al castell l'hem hagut de fer a peu ja que degut a les fortes pluges d'aquest estiu ens ha set impossible anar a sober la MTB, crec que un 4x4 ho dé ¡u tenir cru per arribar-hi.




Un cop hem fet el cim, hem fet quatre fotos i hem pogut comprobar com els passats focs de l'any passat van fer molt de mal a ls voltants de Biure.















Hem començat la baixada, sense complicacions i hem arribat al poble de Biure on e s hem dirigit a la Sala polivalent on hi havia una font on hem pogut repostar líquids.







Desde el mateix poble hem tornara  veure com les flames van arribar fins el mateix poble, proba d'això són les imatges de TV3 on es veu com els mossos d'esquadra treuen gent d'una de les cases d'aquesta població.

Tot seguit hem recolat per carretera en direcció contrària fins arribara Vilabertran, en aquesta baixada en Marià ha intentat convençer a aen Puig per anar a veure una ermita o algo que hi havia per sobre de Biure però ha estat en và ja que en Jordi no ha respòs paraula.

Sobre les 19h hem arribat a Vilabertan on cadascú s'ha dirigit capa a casa seva.

Una volta d'uns 35 km aprox amb una bona temp de xafugor i calor.

Escrit per Albert Espinosa.

1 comentario:

  1. De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos

    ens agradaria que us afegíssiu al projecte i si podeu fer-ne difusió

    animeu-vos !!

    http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

    ResponderEliminar