miércoles, 11 de agosto de 2010

AVINYONET/TARABAUS/CISTELLA/TERRADES

Bones de nou


Avui hem tornat a fer una sortida d'aquestes que nosaltres en diem de setmana.
La volta no podia ser gaire llarga ja que un dels membres habia de ser aviat a casa així que hem deixat que els nostres dos GP'S, Marià i Modest planifiquessin una volta acurada i ajustada al temps del que disposem!!
A les 15h 30 en Marià, en Xavi Serra, en Jordi Puig i un servidor, l'Albert ens hem trobat a GIFI i hem enfilat carretera en direcció a Olot pèr trobar-nos el poble d'AVINYONET on ens trobaríem amb en Modest que ha baixat de Terrades.
Aproximadament a tres quarts de cuatre ens hem trobat a la Societat d'aquest poble i després d'entretenir-nos una estona hem començat la pista per darrera Avinyonet que ens ha portat fins a TARABAUS i l'hem atravessat el poble per passar per una pista que ens ha fet passar pel MAS SAFONT i hem anat rodejant el camp de golf de NAVATA. Hem passat pel MAS CORTS i anar fent fins passar pel CAN BELLMÀS després LA FÀBREGA, passem per davant de MAS MARIAL després per CAN PATIRÀS fins arribar al poble de CISTELLA. En aquest troç del recorregut ens ha plogut una mica però no per quedar molls com ànecs.
Un cop a CISTELLA ens hem acostat fins a la plaça perquè en Jordi Puig carregués aigua a la font i tot seguit hem prosseguit la nostra etapa per carretera en direcció de nou cap a AVINYONET.
En aquest troç en Puig ha probat fins a on li poíen pujar les pulsacions amb una baixada i una pujada forta asfaltada.
Just abans de VILANANT hem agafat el trencant que ens ha portat fins a COQUELLS i tot seguit al MAS GENOVER i després de passar-lo hem agafat una pista a l'esquerra que ens ha dut pel mig del bosc i de camps fins a ST QUIRZE D'OLMELLS i finalment a la carretera que va d'AVINYONET a LLERS i després d'agafar-la hem anat a sortir a LLERS on hem acabat a CAN SORREIES per fer el ja mític FINAL FELIÇ.
Aquest cop en Marià no ens ha pogut acompanyar amb el FINAL FELIÇ ja que anava malament de temps i ha baixat cap a FIGUERES.
La resta de membres després de fer el corresponent refrigeri ha anat de nou capa FIGUERES menys en Modest que ha tirat vía TERRADES.
Haurà estat una volta d'uns 45 km en tres hores més o menys de MTB.
El temps ha estat molt bé ja qu era núvol però amb bona temperatura.
Escrit per Albert Espinosa.

3 comentarios:

  1. Cal dir que ens vam entretenir a la Societat d'Avinyonet pel fet de que quan un servidor hi va arrivar, ja estaven asseguts tots els components dels amics amb la cervessa uns i la coca-cola els altres, i desprès arrivem tard als llocs i la volta es fa mes llarga.

    ResponderEliminar
  2. Un molt cansat ,l’altre refredat, jo sense ganes, un altre fer qualsevol cosa però marxa de casa; el millor, ronda de societats, Avinyonet i Llers, en falta moltes per visitar, en hi ha que son modernistes.

    ResponderEliminar
  3. Aixó que diu en Marià de que " jo sense ganes ", és el començament d'una nova etapa anomenada "" ALZAPRIMAMENT "", com és lógic es deu a que s'està fent gran.

    ResponderEliminar