lunes, 27 de septiembre de 2010

PEDALS D’OCCITÀNIA

Bones de nou!!

Aquestes quatre ratlles que esteu a punt de llegir són d'un membre d'AMICS DEL FINAL FELIÇ que, en part, és un dels "culpables" perquè per alguns hagin descobert la MTB com un esport i per d'altres ens ha despertat una afició que ja teníem però que fins llavors estava adormida!!

Aquest membre, com no, és en Marià, que amb el seu grup de companys de tota la vida, cada any fan sortides merabellosses i amb un gran encant i esforç de superació personal.

Aquest any ha estat una ruta de 5 dies i com ja llegireu segur que ha de ser espectacular!!

Bé us deixo amb el seu relat!!

Albert Espinosa


Ella és la meva companya de viatge, la meva fidel companyia. Ella mai no em pregunta el perquè de les coses. No em demana explicacions del que faig o deixo de fer. Simplement em condueix allà on la porto, sense replicar, No li haig de donar motius, ni li haig de demanar res amb antel.lació.

Ella sempre és allà, esperant-me. Quan la necessito, la vaig a buscar i junts ens endinsem per camins que ens condueixen allà on vull arribar.

(Circular 413 CEE)

I així va ser; vaig agafar la bicicleta i el 15 de setembre vaig anar a fer Pedals d’Occitània, amb cinc etapes vam recorre 219 quilometres i 5800 metres de desnivell acumulats i més de 32 hores a sobre de la meva companya de viatge.

Passant per colls mítics com el Eth Portilhon, pobles molt macos com St Bertran de Comminges i altres indrets passant per corriols i camins molt difícil de descriure de macos i amb aquella tranquil·litat i silenci que trobaves en mig d’aquells boscos i cims de muntanyes.


Poseu-vos en forma i animeu-vos per l'any vinent.
Escrit per Marià Llop

No hay comentarios:

Publicar un comentario