domingo, 12 de septiembre de 2010

VILABERTRAN/CABANES/CAMPMANY/CANTALLOPS/VILARNADAL/PERELADA/VILABERTRAN

Bones a tots els membres:

Avui al matí hem pogut fer una bonica sortida per l'Alt Empordà!!

Avui hem estat en Modest, en Jordi Puig i un servidor en David Martí.

Hem matinat i a les 08 hores estàvem davant de casa en Jordi Puig a Vilabertran per començar.

Allà ens hem trobat i hem començat rodant per carretera fins arribar Cabanes i tot seguit hem agafat una pista que ens ha dut fina arribar a la carretera que ve pont de Molins fins a Vilarnadal. aquesta pista arriba just abans d'agafar l'asfalt que passa per sobre un pont a la dreta i tot passant el pont a mà esquerra comença una latra pista que ens durà fins a Campmany. La pista passa pel costat d'una pedrera i culmina un pic a on hi ha una antena. Aquesta pista enllaça amb la mateixa que s'agafa del poble de Vilarnadal, allà a on hi ha la font.

Arribant a campmany hem agafat la carretera a mà dreta hi ha mitja pujada hem trencat a l'esquerra que vindria a ser el polígon industrial del poble per pendre una pista asfaltada que ens durà fins a Cantallops.

Allà ens hem anat a la societat a fer un refrigeri i tot seguit hem recolat en direcció a Campmany per la mateixa pista. De Campmany a Vilarnadal hem agafat una pista diferent que ens ha dut fins a la font del poble i d'allà per carretera per passar per davant del castell de Biart i allà per carretera ens hem arribat al poble de Perelada.

Allà hem agafat una pista que voreja el riu fins arribar a Vilabertran. Allà en Jordi Puig passant per un pas d'aigua s'ha mullat....coses que passen!!

I allà hem pogut gaudir del FINAL FELIÇ que ens esperava.

La volta ha set maca amb unes tres hores i mitja + ó - i d'uns 48 Km.

Escrit per David Martí

No hay comentarios:

Publicar un comentario