jueves, 2 de septiembre de 2010

TERRADES/BOADELLA/LLERS/MAS PI/TERRADES

Bones tardes:

La sortida d'avui ha estat la següent:

A les 15h 15 ens hem trobat en Modest, un company seu en Pai i jo, l'Albert a Terrades per fer una sortida i poder fer una mica de físic...

Només han passat uns 5 minuts que ja enfilàvem , per carretera, la pujada que porta al trencant de La Salut de Terrades i just al mateix trencant hem seguit endavant per girar a mà dreta i per pista fins arribar al MAS CAN VILÀ DE SOBIRATS que queda també a la dreta i començar una llarga baixada que ens ha dut fins davant del Trull d'en Francesc de Boadella d'Empordà.

Tot seguit i després de travessar el pont hem girat a la dreta de nou, passant pels contanidors d'escombraries i seguint un corriol molt ben preparat a vora del riu. Aquest corriol ha estat perfecte ja que està preparat per passejar-hi i s'hi troben ponts de fusta molt ben cuidats i sota una arbreda que fa que la travessia sigui molt bonica. Passem pel MOLÍ DE LES PUCES, pel costat d'una pressa i després d'arribar a l poble de les ESCAULES, atravessem una carretera i seguim una pista forestal força bona fins arribar a la carretera que va de PONT DE MOLINS A LES ESCAULES. Allà girem capa la dreta, passem per davant EL MOLI NOU i just a 50 metres enfilem a l'esquerra el que serà una llarga pujada i que ens durà fins a la carretera de Llers a Terrades. Passarem pel costat de una antiga pedrera, molt a prop de la FONT DE l'HORTAL i pel mig dels boscos d'en Salelles fins arribar a la carretera.

Allà decidim fer una mica més de volta i anem direcció a LLers per carretera hi ha uns 150 metres girem per una pista a l'esquerra.
Aquesta pista ens durà fins al MAS PI i tot seguit anirem en direcció al MAS PAGÈS però just abans d'arribar-hi, com, segons en Pai, hi ha un gos que et sol bordar i seguir, hem girat a la dreta per un corriol que ens ha dut apassar pel mig d'un camp ple de cicerers i arribar a l'hermita de ST SEBASTIÀ per arribar per carretera a TERRADES de nou.

Hem anat a la societat a fer UN FINAL FELIÇ.

La durada del recorregut han estat unes tres hores i uns 25 KM més o menys!!

Escrit per Albert Espinosa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario