sábado, 23 de octubre de 2010

LLERS-ANTENES-AVINYONET-VILANANT-MAS PI-LLERS

Mongetes Rovellons i Bicicleta

No és cert que la bicicleta no contamina, alguns ciclistes mengen “fabada”

Feia temps que no agafava la bicicleta i tan bon punt em van trucar els vaig dir: “som-m'hi”

El dimecres 21, feia un dia molt bó, L’Abert i jo vam sortir de Figueres per trobant-nos amb en Modest a Llers.


Un cop allà ens vam enfilar cap a les antenes de radio Figueres, per anar a Vilafant i agafar la ruta 15, que ens ha porta fins Avinyonet de Puigventós. Tot i que els vaig advertir als meus companys que havia menjat mongetes, molts de trams em van deixar anar davant fent de llebre, sort que no vaig haver de fer ús de les meves ventositats.

Tot pedalant en direcció cap a Vilanant, trenquem a mà dreta, un cop passat la barriada de Les Cases Noves, fins el Mas La Cloquella per endinsar-nos al bosc per un camí, on en Modest sense baixar de la bicicleta... veu un rovelló i al agafar-lo en troba un parell més, ja portava una bossa doncs ens comenta que vinguent de Terrades a Llers en tenia un parell més per recollir-los a la tornada.

Seguim la volta amb els rovellons, en direcció a Llers per una zona que es diu Les Garrigues i girem a mà esquerra per anar fins el Mas Molar i Mas Pi.


En una de les cruilles de la nostre ruta ens hem separat, en Modest cap a Terrades i nosaltres cap a Figueres, que en les baixades amb una mica de velocitat el cos notava la frescor.

Just abans d'entrar a Figueres, a l'alçada del col.legi Culubret vam girar per una pista que anava per sota la muralla del castell de Sant Ferran i vam anar a sortir al costat de la piscina municipal de Figueres i allà ens hem separat esperant que la pròxima setmana els temps ens deixi fer una nova sortida.

Han estat 34 quilometres, amb tres rovellons i sense ventositat “tramuntana”.

Escrit per Marià Llop.

2 comentarios:

  1. Tot i que em vàren fotre els rovellons que havia vist baixant, en vaig fer per un aperitiu al vespre per sopar, una mica més i encara m'enganxa la foscor.

    ResponderEliminar
  2. La veritat ée que s'ha de veure per creure que, desde la MTB i pedalant en va veure tres o quatre!!!
    Jo ja seria morros per terra!!! je je

    ResponderEliminar