lunes, 1 de noviembre de 2010

TERRADES/BOADELLA/ST LLORENÇ DE LA MUGA/TERRADES

Bones de nou:
Avui primer dia del mes de novembre hem près la desició de fer una sortida, i ja de pas preparar-nos per la sortida que tindrem el pròxim dia 20 a Bassegoda.

Ens hem trobat a les 09h 15 a la plaça de Terrades amb en Modest, en Lluís i l'Albert i després d'acabar-nos d'equipar hem agafat carretera per dirigir-nos al Santuari de la Salut de Terrades. Just al trencant, hem agafat una pista argilosa a mà dreta que ens ha dut fins trobar-nos amb Can Vila i llavors hem començat una llarga baixada que ens ha dut fins el poble de Boadella, bàsicament si no frenem entrem per la porta d'entrada del restaurant del Trull d'en Francesc.

En aquest punt hem girat cap a l'esquerra per pendre una carretera que va de nou al trencant del santuari de la salut de Terrades.

Hem passat per davant de Can Maiplou i quan erem davant Can Benet, hem agafat una pista forestal a mà esquerra que ens ha portat fins a St Llorenç de la Muga tot vorejant el pantà de Boadella.

En aquest tram ens hem hagut d'esforçar ja que hem trobat dues pujades força verticals que en una d'elles, ens pensàvem que en Lluís tardaria un xic més a pujar-la però un cop a dalt, al girar-nos el teníem pràcticament enganxat darrera nostre. La sorpressa ha estat quan hem descobert que just darrera seu pujava un altre cicliste i,... tot i que té 10 anys, en Lluís s'ha picat, i ha pensat ...aquest no m'atrapa.


Personalment crec que el noi que venia darrera en Lluís s'ha picat molt més que en Lluís ja que li ha costat atrapar-lo.







Bé, un cop ja feiem la mítica baixada emporlanada passant per davant de Cal Moliner, en Lluís ha volgut anar fins el que es coneix com Erm de Cua-Roig on hem fet el vol. I després hem recolat per arribar al Camp de Futbol de St Llorenç.

Hem agafat la carretera que va fins a Terrades i més o menys a les dotze hem acabat la jornada!!

Han estat més o menys 26 Km en unes dos hores trenta i la temperatura ha estat bona. Bé pare i fill amb màniga curta i l'Albert abrigat com de costum!!!

Escrit per Albert Espinosa.

3 comentarios:

  1. No agafeu molta preparació física o tindré que començar una hora abans el dia 20

    ResponderEliminar
  2. L'hora abans l'hauràs de fer per arreglar la roda punjada d'en Jordi Puig, que encara no la tindrà arreglada.
    Haurem de portar algú al darrera nostre perquè
    ens anem picant i pujar mes depresa.

    ResponderEliminar