martes, 11 de enero de 2011

LLERS-ANTENES-VILANANANT

Bones de nou!!

Ja sóm a 2011 i després dels turrons, dinars, sopars, sobretaules, festes, i demés hem aprofitat a la setmana següent a les festes nadalenques, per iniciar la temporada de MTB amb una sortida i començar a fer fondo!!!

Aquesta sortida s'ha produït avui dimarts 11 de gener per la tarda.

Els que hem participat de la sortida han estat en Marià, en Modest, en Puig i l'Albert. Hem sortit de Figueres en direcció a Llers hi ha l'entrada del poble ens esperava en Modest per iniciar la sortida-calentament.




Allà hem agafat una pista que ens ha dut a les antenes i d'allà hem baixat direcció a Avinyonet però al passar per la pedrera hem seguit recte i hem seguit per, de vegades pista de vegades corriol, fins a un trencant.




Allà amb en Marià, que portava el GPS de rutes MTB hem mirat si giràvem a l'esquerra i anàvem a sortir a Avinyonet o bé seguíem recte, i miraríem a on ens portaria el corriol.


Doncs finalment el nostre esperit aventurer i que, anàvem bé de temps, pel tema sol, hem decidit seguir recte i mirar a on duria el camí.

Ha resultat que el camí ens ha dut fins la carretera que va d'Avinyonet fins a Llers molt a prop de Llers ja que el poble el veiem a moltes estones.




Desde la pedrera que hem deixat enrera fins a sortir a la carretera el corriol és pot dir que és dels divertits amb una dificultat mitjana però amb bones vistes.


Hem agafat uns 200 metres la carretera en direcció a Avinyonet i hem girat a la dreta per agafar, de nou, una altre pista que ens durà a la carretera que va d'Avinyonet fins a Vilanant.


Hem passat pels camps de l'Olivet d'en Vicenç, i hem fet una baixada força espectacular, on en Marià ha fet servir la seva habilitat i fer-nos uns "demo" de com saltar "vams" és a dir saltar literalment amb les dues rodes a l'aire petits muntículs de terra que s'han fet perquè l'aigua no faci mal bé el camí. Tot seguit quan hem arribat a baix de tot, l'únic que s'ha atravit a creuar el riarol ha estat en Puig, i per dues vegades ja que la segona ha set per deixar constància de la fita. Nosaltres hem optat per agafar la MTB a coll i atravessar per sobre unes pedres.


Allà a començat una pujada forta però molt assequible que ens ha dut després de coronar-la i tot seguit baixar-la a les granges d'en Gironella on hem topat amb la carretera d'Avinyonet a Vilanant.


Allà hem volgut fer una altre volta per anar a sortir de nou a Llers però veient que només quedaven una mitja hora llarga de sol hem decidit recolar cap a destí ja que la cosa s'hagués tornat fosca.


Allà en Modest ha girat cap a Cistella per arribar a Terrades i nosaltres tres cap a Avinyonet i porteriorment la carretera que va d'Olot a Figueres per arribar a Figueres al voltant de tres quarts de sis.

A la tarda ha acompanyat amb bona temperatura mentres tocava el sol, i hem fet aproximadament uns 30 KM.

Bé, com ja us he comentat ja hem començat la temporada 2011 i esperem fer més sortides que els anys anteriors, tot dependrà, esclar de les combinacions que poguem fer cadascú amb les seves families respectives!!!


Bé doncs, fins la propera que serà molt aviat!!

Escrit per Albert Espinosa

No hay comentarios:

Publicar un comentario