domingo, 16 de enero de 2011

VILABERTRAN-PERELADA-GARRIGUELLA-LLANÇÀ-FIGUERES.

Bones tardes de nou_:

Avui al matí, hem volgut fer quelcom de diferent i hem anat de Vilabertran a Llançà amb les MTB però tot per carretera, és a dir, per anar agafant "fondo"

En aquesta fita hi hem participat en Jordi Puig i l'Albert.

A les 09h ens hem trobat a Vilabertran on desseguida hem agafat la carretera secundària que porta a Perelada 3.5Km i de Perelada per la carretra vella a Garriguella 3.5 Km. Allà hem agafat la carretera en direcció a Roses i en el trencant que aniríem o bé cap a Figueres o bé cap a
Llançà, hem agafat i hem fet via cap a Llançà un cop coronat el Castell de Quermançó, en hem trobat amb la baixada espectacular que porta a Valleta, en aquest tram ens hem deixat portar per la baixada i sense pedalar i agafant una posició aerodinàmica hem assolit la velocitat de 57 Km/h.


Hem passat Valleta i després de passar per sota la via del tren hem aribat a Llançà cap a dos quarts d'onze 12Km.

Hem anat una estona al camp de futbol on jugàvem uns peques de 4 anys, entre ells el meu nebot (Albert), i aprox a les 11h20 hem fet camí de retorn cap a Figueres passant per la carretera principal on a 12h 45 hem arribata Figueres 22Km.




Al fianl hem estat uns 50 Km en un temps de tres hores més o menys i amb una temperatura bona encara que un xic emboirat!!

Apa siau i fins una altra.

Escrit per Albert Espinosa.

1 comentario:

  1. Cal canviar una mica i prova una mica de carretera a on les distancies no son tan llargues com a la muntanya

    ResponderEliminar