domingo, 30 de enero de 2011

TERRADES-MAS PI-TERRADES

Bones de nou a tots els membres d'AMICS DEL FINAL FELIÇ

Avui al matí hem realitzat una petita sortida per escalfar i no deixar la MTB al "dique seco" aquests mesos que fa tanta fred i realment fa mandra sortir a pedalar!!!
Aquest diumenge ens hem trobat cap a les 09h 30 a la plaça de Terrades esl següents membres: Modest, Lluís, Jordi Puig i Albert, a més avui ens han
acompanyat en Pep, el seu fill en Martí i l'Helena.
Hem començat com ja va sent habitual per carretera fins trobar-nos, a uns
200 metres, l'hermita de St Sebastià on hem agafat la pista que queda a la dreta i després de passar i atravessar ja un conegut camp de cirerers, i passar pel costat del Mas del Pagès, ens hem dirigit fins la cruïlla per girar a mà dreta i després agafar el trencant que ens ha duta passar al costat del Mas de l'Illa i sortir molt a prop de Can Genover i opassant per davant del Mas Puig.
Hem seguit recte i llavors hem girat al primer trencant a l'esquerra per anar a trobar-nos amb un camí on, quan el camí està poc enfangat es poden trobar pedres tallades perfectes com si fossin diamants, realment és quarç però molt ben tallat.

En aquest punt ens hem trobat el pas d'un riu, segurament el Rissec. on airossament ha passat en Jordi Puig i l'Helena, els demés hem passat pel costat baixats de la MTB sense conseqüències tret d'en Modest que tot i passar a peu, a trepitxat unes branques que, de sobte, s'han enfonsat i el peu ha acabat a dins el riu!!
Tot i això hem prosseguit la nostra ruta. Hem arribat al trencant de St Quirze d'Olmells però hem anat cap a la dreta on hem tornat a passar per un altre riarol on tots hem aconseguit passar menys en Jordi Puig, que, després de voler cambiar el sistema que normalment fa servir, se li ha quedat
la MTB parada hi ha hagut de treure els dos peus dels pedals per possar-los a terra i evitar caure, la diferència ha estat que es trobava al mig del riarol i els dos peus han acabat submergits més amunt de l'alçada dels turmells!!!!!

Allà hem prosseguit amb alguna que altre rialla però amb respecte, esclar!!!

Girats a l'esquerra la pista no sabíem on ens portaria i després de passar una mena "d'Angar" hem acabat a la carretera d'Avinyonet a Llers i sense sortir una altre pista en ha dut fins
a Mas Pi on allà ens hem trobat amb un grup generós de vaques que eren molt a prop de la pista i les quals una d'elles tenia més ganes de jugar que un gos pataner!!! Hem passat, la veritat sense alterar-nos però , tot s'ha de dir, que no les teníem totes!!
En Aquest troç és on es celebra la cursa de LLers cada any, bé un dels troços!!!!

De Mas Pi ens hem dirigit cap a Can Sala a can Mera i d'allà de nou a l'hermita de St Sebastià i acabar a la plaça!!
Eren més o menys les 12h

Allà ens hem dirigit a casa en Modest per rentar una mica les MTB que, realment feien força "pena" brutes de fang!!!




Mentres rentàvem les màquines, un cop més, la dona d'en Modest, sense nosaltres saber-ho, ens ha preparat un petit aperitiu de formatge, olives, fuet patates, coca cola i estrella Damm que ens ha ajudat a recuperar la calor del cos perduda durant el matí!!!

Han estat uns 21 Km en tres hores i amb temperatura fresca però assequible!!

Escrit per Albert Espinosa.

2 comentarios:

  1. Felicitar a l'Helena per la seva primera sortida amb els Amics del final feliç, tot esperant que s'ho passes molt bé, mentre que d'altres fan crèixer la panxa al sofà.

    ResponderEliminar
  2. A veure si la familia Final Feliç, creix una mica aquest estiu amb en Miquel, l’Elena i d’altres que són de la colla i diuen que agafaran la bici .
    Cames i molts finals feliç, com els que fa la Lluisa

    ResponderEliminar