jueves, 17 de marzo de 2011

LLERS-FONT DE L'HORTAL-PONT DE MOLINS-LLERS-CAMPS DE MAS PI

Bones tardes:


Avui dijous a la tarda hem fet una nova sortida on han intervingut en Modest, en Marià i un servidor, l’Albert.


A les 15h hem quedat davant el Gifi en Marià i l’Albert i han pujat en MTB per carretera fins Llers on ens esperava en Modest en el camp de futbol.


Sobre les 15h 20 hem anat direcció a Terrades fins agafar la pista forestal a la dreta per anar a sortir a la Font de l’Hortal passant per Mas Estela i el castell de l'Hortal, on l’Albert ha emplenat la seva maranxa d’aigua i hem seguit la baixada per la pista forestal anomenada carretera d'en Quircot que ens ha dut fins a quasi Pont de Molins.


Hem fet un troç del Camí Natural de la Muga on preteníem atravessar el pont que va sortir darrera el restaurant El Molí però l’hem trobat mig cobert de branques i hem hagut de recolar fins la carretera de Pont de Molins a Boadella o hem girat a mà esquerra i hem anat pujant per la carretera GIV-5041 i quan hem passat el pont i El Molí Nou hem agafat una pista a mà esquerra i hem pujat passant per la pedrera i atravessant els Boscos d'en Salelles fins quasi arribar a la carretera que aniria de Llers a Terrades però a uns 300 metres hem girat a l'esquerra de nou i hem passat per davant Mas Bió per tornar a sortir de nou davant el Castell de l'Hortal, aquesta baixada ha estat força tècnica pel que fa al camí que es trobava molt trencat degut a les darreres pluges. Ens ha sobtat trobar-nos un senyor que es trobava netejant tot els voltants del castell de l'Hortal.


En aquest punt hem tornat a repetir la baixada de la pista anomenada carretera d'en Quircot i aproximadament a 1 Km de la carrerera que aniria a Pont de Molins hem girat a la dreta per anar a sortir a darrera Llers on en Modest ens ha fet una visita guiada pel mig del poble passant pel Castell de Llers i sortint a la Plaça del poble.

en aquest punt eren les 17 hores aprox i hem decidit fer una volta per acabar de rematar la jornada pel bosc de les Brugueres, molt a prop de Mas Pi.

Allà en Modest ha girat capa a Terrades amb vent en contra i en Marià i l'Albert cap a Figueres on hem tingut vent d'esquena i hem entrat a Figueres pel Castell de Sant Ferrant.


La vosta l'hem feta en unes dues hores i mitja, amb bona temperatura i uns 30 Km aprox.


Escrit per Albert Espinosa.

1 comentario:

  1. Com a fita, algun cop aconseguirem travessar el pont del restaurant el molí,

    ResponderEliminar