sábado, 5 de marzo de 2011

SORTIDA 05 MARÇ 2011

Bon dia de nou a tots els MEMBRES D'AMICS DEL FINAL FELIÇ.

X fi ha arribat el gran dia i avui 5 de març hem fet una nova sortida amb tota la colla. A les 07h30 ja ens ha detonat el temps que ens acompanyaria el sol i la bona temperatura.







A les 09 hores hem fet el punt de trobada a Terrades, entre la plaça del poble on hem deixat els cotxes i descarregar les MTB i la Societat que tan bon punt ha obert ens hi hem ficat per fer el cafè que tan acostumats estem tots a fer-lo de bon matí.
En aquest indret ens hem trobat quasi tota la colla, ja que en Manel per un problema personal, finalment no ha pogut venir, en Jordi Darnés i l'Èrik han vingut més tard, per tant erem: Marià, Serra, Puig, Otero, Lluís, Romans, Albert, Jepi, David, i l'Albert, i avui ja ens ha acompanyat en Miquel que ja forma part del nostre grup, nosaltres aniríem a fer el recorregut amb MTB i el reforç motoritzat com ja va essent costum en aquestes sortides. A més també hi era en Modest que fins que hem marxat amb MTB ha estat amb nosaltres, no ens ha pogut acompanyar ja que tenia un compromís. Fent els cafès i demés, en Modest, que cada cop dibuixa millor els "planos" ha hagut d'explicar el recorregut de nou a l'Albert Romans i a en Jepi ja que ells que han vingut amb cotxe d'assistència ens acompanyarien uns troços i ens esperarien en altres llocs.

Cap a les 09h 40, i després de les oportunes fotos de rigor i demés preparació d'equips hem començat la volta.














...

























Deixat Terrades enrera i després de pujar per carretera fins a l'Hermita de St Sebastià on hem girat a la dreta i hem començat a fer pista en direcció a Llers atravessant els boscos del Romaní. L'escalfament ha estat molt bó ja que el ritme no ha estat lleuger.





A la cruïlla de la "creu" hem girat a l'esquerra, on hem pogut constatar que el camí durant tot el dia aniria barrejat entre basses d'aigua i força fang.




Just a l'esquerra el fang ja ha estat evident fins el punt que algunes MTB han hagut de treure fang de les rodes i dels cambis.







Hem anat a sortir a darrera el poble de Llers a l'alçada del camp de futbol i la piscina on una altre pista ens ha dut a la carretera que porta a Figueres i allà ens esperava el cotxe d'assistència i on ens ha arribat el segon vehicle d'assistència, l'Èrik.

A uns 50 metres hem agafat la pista que porta a les antenes, desde allà els cotxes d'assistència ens han acompanyat fins sota la pedrera on els dos vehicles ens han deixat per trobar-nos més endavant.




En aquest lloc hem començat per una pista molt trencada i plena de rocs que quedaven ben solts a la pista, hem fet parada al cartell de Xumino's Trail, hem tret el filat que hi ha posat per les vaques i
llavors hem sortit a la carretera que va d'Avinyonet a Llers, on a uns 400 ,metres ja ens esperava els dos vehícles d'assistència amb el refrigeri apunt, que consta de pà de coca amb tomata, embutit variat, butifarra, plàtans,...i beguda per esportistes.














En aquest punt haurem fet un STOP d'uns 30 minuts per després seguir per la pista que ens ha dut fins el puja-baixa de la baguada per on hem atravessat el Rissec i després de fer la pujada hem sortit a la carretera de Vilanant a Cistella.





Allà hem agafat carretera en direcció a Cistella i a uns 300 metres hem girat de nou a la dreta, on ens han deixat de nou els cotxes d'assistència, per pendre una pista forestal on hem passat per Can Pujades, després pel costat de El Casol d'allà al Mas Can Xibeques i a Mas Puig on hem atravessat una "cadena" i hem atravessat el bosc de la Garriga Petita, en aquest punt hem hagut d'agafar el GPS d'en Marià ja que ens hem perdut uns 30 metres muntanya amunt i de fet, el camí, ja s'havia acabat, res més difícil que recolar i desseguida hem trobat la pista bona de nou. Hem seguit passant
per Mas l'Illa i hem tornat a sortir a la "cruïlla" d'abans on hem girat enrera tornant a atravessar els boscos del Romani i hem anat en direcció al Mas del Pagès per finalment tornar a sortir a l'Hermita de St Sebastià i de nou a Terrades.


En aquest tercer trajecte, en Marià ha près la iniciativa ja que anàvem una mica endarrerits de temps i millor no torbar-nos per si de cas.

A Terrades ja eren les 13h30, on hem carregat les MTB als cotxes, ens hem cambiat i ens hem reunit tots a la societat on ja hi eren en Romans, en Jepi, l'Èrik i ja havia arribat en Jordi Darnés.

A les dues més o menys, després de fer l'aperitiu a la terrassa que tenen al darrera, ens hem sentat a taula on hem disfrutat d'un menjar excel.lent que ha constat de: amanida verda variada, aminada de col, calamars a la romana, saitons amb oli, entrama, entrecote, mongetes seques, all i oli, postres, cafès pa, vi aigua i casera, de fet tot ha estat boníssim!!















La sortida l'hem pogut fer amb parades inclosses en unes 4 hores d'un total de 32 Km i amb un sol radiant que ens ha acompanyat!!

Un cop més hem fet la sortida tots plegats!!!


Escrit per Albert Espinosa

1 comentario:

  1. modest dijo...
    Això si que es un bon final feliç, per poc que pugui us asseguro que a la propera no fallaré,i crec que aquesta està a tocar.
    Salut i molt finals com aquest.

    25 de marzo de 2011 16:05
    Marià dijo...
    La família va creixen, no ser si és per les sortides o per el finals feliços que fem tots plegats.
    Ja faig cames i gana per la propera.

    27 de marzo de 2011 16:18

    Publicar un comentario en la entrada

    ResponderEliminar