martes, 21 de junio de 2011

LLERS-ANTENES-PUJA BAIXA-VILANANT-FONT DE CAN NEBOT-CUATRE CANTONS-LLERS

Bones de nou:

Avui per la tarda amb en Modest hem volgut agafar les MTB i fer una volta per treure'ns la mandra ja que fa dies que tocàvem la MTB.

Hem quedat a les 15h 15 al trencant de les antenes de Llers i posteriorment fet el recorregut que ja tots sabeu de les antenes, corriol fins la carretera d'Avinyonet a Llers i després de fer el puja-baixa en sentit menys dur hemarribat al poble de Vilanant.

En aquet punt hem volgut parar en el bar del poble ja que la calor era força alta i volíem fer una Coca Cola per refer-nos, ens hem trobat que el Bar fera tancat i hem fet mitja volta decidits a trobar la Font de Can Nebot per emplenar les marranxes d'aigua.

Curiossament ens hem trobat un noi que anava pel poble i després de pregunatr-li sobre el perquè el bar era tancat ens ha dit que ell era qui el portava i que era el seu dia de descans,....ja és curiós trobar-nos en tot el poble una única persona en el poble cap a les 16 hores i que resulti ser el que porta el Bar.

Bé curiossitats a part, després d'arribar a la Font de Can Nebot i beure i repostar hem decidit fer pista per anar a sortir a la carretera que va de Vilanant a Cistella passant pel Camí de Can Nebot.

Allà a la carretera a pocs metres en direcció a Cistella hem girat a mà dreta en direcció a Can Genover i a pocs metres hem girat a l'esquerra i hem passat per La Serra del Coll del Jou i seguint pista fins arribar a la carretera de Llers a Terrades havent passat a prop de Palau Surroca, i Mas Pi.

En aquest punt ens hem separat cadascú cap a casa seva.

Una volta d'unes 3 hores on la calor ens ha castigat força.

Escrit per Albert Espinosa.

2 comentarios: