sábado, 23 de julio de 2011

VILABERTRAN-ROSES-VILABERTRAN

Bones de nou:


Avui dissabte hem sortit d´excursió amb mbt en Marià, en xavi i un servidor,


Hem sortit de Vilabertran a les 08.30h. direcció al camí natural de la muga després hem anat a Vilanova de la Muga i desprís el camí vell de Roses hem pasat pel costat de Palau per després continuar cap a Roses.

Hem seguit pel costat de la central elèctrica ,per darrere el Chic, mítica discoteca de Roses, i hem seguit fins arribar al passeig de Roses. Aquest cop no he atropellat a ningú.

Tot seguit hem anat a la fleca a buscar uns entrepans i unes pastes .i cap al pis a fer el ja conegut i mític FINAL FELIÇ.

Quan hem acabat hem tornat passant pel passeig fins a St Margarida, llavors hem anat cap a Empuriabrava passant pel camí dels aiguamolls i l'anècdota d'avui ha estat que un cotxe gairebé ens atropella en Xavi.



Quant hem arribat a Empuriabrava i direcció cap Castelló ens hem trobat, al riu, una parella fent marranades o si més no començaven a fer-ho a ple dia!!!!

Poc després de veure l´espectacle hem anat cap a Castelló seguint el camí de la Muga i llavors cap a Figueres passant per un camí que ens va ensenyar un component de la colla, en David Martí, que passa pel costat del riu fins arribar a Vilanovca de la Muga i finalment al Carrefour i allà ens hem separat cadascú a casa seva i he aprofitat per rentar la MTB en el rentador!!



El total d'aquesta sortida han estat uns 50 km amb un dia nuvolós i una mica de vent.

Escrit per Jordi Puig

2 comentarios: