sábado, 19 de noviembre de 2011

ST EUGÈNIA VOLETADA-GRAELLADA


Bones tardes:

Avui 19 de novembre del 2011 hem fet una sortida una mica diferent però no per això menys important.

Un dels membres dels AMICS DEL FINAL FELIÇ, en Jepi ens va proposar, farà un mes, d'anar a dinar a la casa de colònies de St Eugènia, terme municipal d'Agullana.
La sortida consistiria en cambiar la MTB per anar a caçar bolets pels voltants de la casa i posteriorment fer un dinar de germanor entre components d'Amics del Final Feliç, families respectives i col.laboradors!!

Res més comentar-ho uns quants de nosaltres ens vàrem posar en "marxa per fer preparatius, decidir dia, i començar a preparar la logística per tal que tot sortís bé!!
En poc més d'una setmana ja teníem el 80% de la gent confirmada i la resta no varen tardar a decidir de venir.

Com sol passar en aquestes trobades, hi va haver gent dels Amics que no varen poder venir per diferents compromisos.

El gran dia va arribar i a les 07h aprox varen quedar una primera tongada a la Societat de Terrades per anar a caçar bolets.

Entre ells hi havia en Jepi que els portaria als llocs on trobar-ne.

Amb això la Casa de St Eugènia va obrir les seves portes a les 09h 30 on es va començar a preparar el caliu i les taules xq quan arribessin els boletaires i la resta de la colla estigués tot a punt, d'aquesta tasca se'n va ocupar l'Albert Espinosa.


Cap a dos quarts de dotze van arribar els boletaires:  Jepi, Modest, Lluís, Enric, Marià, Xavi Serra, Jordi Puig, Darnés, Ruben, Albert Romans, Paqui, Trini.

Realment portaven molts cistells però pocs bolets, això sí, s'ho havien passat molt bé!!!

I al cap d'una hora aprox van arribar la resta: David Martí, Soraya, les dos peques seves, en Miquel Vergé, la seva dona i les seves dues peque, en Tomàs, la lidia i els seus dos peques i en David Cortés i la seva peque i finalment l'Èrik que va arribar amb moto brut de fang ja que va fer sortida pel matí amb moto.

Amb tot això, la taula parada, el caliu a punt i el nostres pinxes inprovisats, en Modest i l'Albert Romans van començar a fer la carn.


A quarts de dues les futures generacions va començar a dinar i mitja hora més tard ja erem tots a taula disposats a gaudir d'un gran dinar.


Aquest es va compondre de:

1 xuia, 1 pinxo de vedella, 1 pinxo de porc, 1 xurrasco i 1 buti per cap

1 pinxo pollastre i 1 frankfurt pels nens que eren 8

Tota la carn va ser preparada i portada per la Lidia i en Tomàs

Pa de coca d'Agullana, tomata, all i oli.

Beguda variada, bunyols d'Agullana i dos pastissos portats per la Paqui i la Trini.
I finalment cafès.

Cap a les 16h ja estàvem de taula i en un plis plas es va tornar a tenir tot recollit i ja vam fer el sobretaula els uns, jugant a futbol els altre i passejant pel bosc uns altres!!!

Aproximadament a les 18 hores vam anar marxant tots havent passat molt bon dia, que el va fer, i estant molt a gust tots!!!


Escrit per Albert Espinosa.

1 comentario: