martes, 12 de febrero de 2013

ERMITA DE ST EUGÈNIA-BORRASSA-CREIXELL-ORDIS-NAVATA-ERMITA DE ST EUGÈNIA


Bones
El dia 12 de febrer dimarts varem quedar a l’esclat a les 15.30 en Marià, Xavi Serra , Putxi i Xavi Otero per fer la famosa ruta maleïda que es tornarà a fer el 23 de febrer en la trobada de tota la colla del final feliç.
Dia de tramuntana forta amb dubtes per part d’en Putxi que va estar tot el matí dient que no vindria, al final va aparèixer amb l’idea de voler acompanyar-nos en el suzuki a darrera nostre però una petita amenaça (en broma ) d’en Marià el va fer canviar idea i al final es va posar al capdavant.


Sortim de l’esclat a les 15.45 amb vent for i ens encaminem cap a Borrassà pels camins que envolten la via del tgv i l’antiga bòbila. A Borrassà vam començar a desfer-nos de la roba que portaven d’abric , ja començaven a suar. Ens endinsem al mig del bosc pel camí que va entre Creixell i Ordis i que corona un turó en una pujada suau però llarga en la que vam fer una paradeta en busca de l’espàrrec perdut ( en Serra en va veure un i va deixar anar la bici com un boig, en Putxi també volia trobar-ne però no ens enganyem…………….)



Varem continuar i coronant ja es veia Ermedas , vam deixar a banda dreta el camí cap a la Torre de l’Àngel ( a la que farem visita el dia de la sortida general per fer la foto de rigor) i varem baixar a tota pastilla cap a Pontós fins a la riera on iniciem la pujada més dureta del dia que ens porta a canyelles on continuem pel camí que porta a Navata passant per l’ermita de Sant Pere on Marià ens va explicar la història de l’aplec al que va anar en conmemoració de la gran campana que van posar en l’ermita.

Arribant a Navata trenquem a ma dreta i ens enfilem pel mig del bosc per travessar per Pols i Mas Pau fins arribar a Vilafant pel camí del Manol on ens varem desviar una estoneta perquè volien ensenyar-me l’alzina de can Massanet ( una passada  per cert), allà varem fer les fotos de rigor i com la tramuntana pujaba i el capvespre se’ns tirava a sobra varem fer via per arribar a l’esclat . i com no pot faltar , varem fer un final feliç fent unes braves i unes begudes.






Bona sortida, 32 km i dues hores 15 minuts
 Escrit per Javi Otero
 Fins a la propera

1 comentario: