martes, 19 de marzo de 2013

VILAMANISCLE STA SILVESTRE AMB SPECIALIZER


Vilamaniscle Sant Silvestre amb Specializer

Aprofitant  la compra de la bicicleta nova d’en Jordi Puig , vàrem fer una petita sortida per provar la nova maquina.La sortida va ser desde Vilamaniscle  i comencem a rodar  a les 15.50.


Còmodament realitzem els  4 primers quilòmetres i ens aturem a fer la primera fotografia de la bicicleta nova d’en Jordi  (Specialized) amb el Mas Guanter al fons.Gaudint del dia i del paratge verd de les darreres pluges, continuem el nostre trajecte passant per sota del Mas Patiràs per arribar al cap de 4 quilòmetres  a l’ermita de Sant Silvestre. 

Aprofitem per fer unes fotos i contemplar la bellesa de les muntanyes que ens rodejaven, tot caminant fins  la font del Xai.


Vàrem continuar i tocava fer el tram dur, i posar a prova la màquina i el maquinista; el resultat va ser positiu ja que jo vaig quedar endarrerit fins arribar al Coll de la Serra.


Novament vam arribar a Vilamaniscle.

Una volta molt agradable de 13.5 quilòmetres i bones sensacions de la bicicleta nova; sort que aquesta sortida no venia en Lluís, que també a estrenat  bicicleta, en aquest cas una Trek..

 Enhorabona a tots dos i que ponguem realitzar molts de quilòmetres tots junts


Escrit per Marià LLop


No hay comentarios:

Publicar un comentario