sábado, 27 de julio de 2013

MAÇANET DE CABRENYS- MOLÍ D'EN ROBERT

Bones a tots:


Ens trobem a 2/4 de 8 del matí a Darnius 6 membres dels Amics del Final Feliç, en Marià i en Javi Otero, en Xavi i Jordi Puig amb la Kuasi i en Lluís i un servidor.

Després de fer unes quantes voltes, sense èxit, per dins de Maçanet per poder fer un cafè ens anem directe cap el Molí d'en Robert.


Amb la Kuasi pel mig d'aquelles pistes pelant arbres per tots costats arribem al Molí.



 Allà si aconsegueixen fer el preuat cafè i ja després d'una estona i amb el sol ja ben amunt comencem a fer la volta programada.

Sortim direcció..., be cap amunt i pujar, pujar, pujar i..., anem pistes amunt a un ritme no molt ràpid i anar fent parades després de cada pujada una mica bèstia. 



Es combinen pistes amples i de bon pujar amb les trencades i molta pedra fins arribar sota l'Ermita del Fau.





Tot seguit comencem a baixar,també per pista, fins a Tapis. 

















Parada obligada, cervesa per uns quants i refresc per uns altres, sortida direcció cap el Molí amb uns puges i baixes trenca-cames que ens acaben de fer suar la cansalada, però amb la ment posada a la refrescada que farem a la piscina del restaurant només arribar al lloc.



Aconseguim el nostre objectiu i arribem al Molí, ja una mica ple, ens posem el banyador i de caps a la piscina, hòstia això si que és vida, i el que vindrà després encara serà mes bó, el xiringuito, un parell de cerveses abans de fer un bon dinar, on s'afegeixen l'Albert Romans, J.Mª Vilà, Jordi Darnés i en Canals, convidat d'excepció per la seva anticipada jubilació.


Que s'ha d'explicar de un dinar amb tots aquests elements ?, coi, feines per arribar a casa i esperar fer-ne un altre.

 ESCRIT PER MODEST I LLUÍS.

3 comentarios:

  1. Bona ruta va triar en Jordi i bon lloc i menjar va triar l'Albert.
    Ja pot ser una tradicional de cada any

    ResponderEliminar
  2. Jo també m'hi apunto, la ruta va ser xulísima.

    ResponderEliminar