martes, 1 de octubre de 2013

CAMALLERA I VOLTANTS

Bones:
En Marià , en Jordi Puig i un servidor es troben al parking de l’estació de Camallera on comencem la ruta pels voltants.
Fa caloreta i ens fiquem a dins del bosc entre Saus i Sant Mori per agafar uns corriols que pujen paralels a la carretera de Sant Mori a Colomers per després creuar-la i arribar al Camping Bermellons  (per on ja varen passar amb tota la colla l’últim dia que vam fer trobada a can Darnès). 
Bona vista de tota la plana de l’Empordà i baixem cap a Ventalló o jo volia que Marià provès la pujada al repetidor de telefonia, dos quilòmetres molt pedregosos i amb una bona suada.
A dalt gran vista de Montgó i el Montgrí i procedem a estrenar el nou mòbil d’en Putxi i fem unes quantes fotos i els seus corresponents whatsaps. Comencem la baixada amb precaució per arribar al GR 1 que vé de l’Escala i de seguida trenquem a l’esquerra per fer l’ascenció al Puig Segalar (aquest lloc estrany on ja varem venir, segons la terminologia Putxiniana) , més fotos i un altre gran panoràmica de l’Empordà.
Baixem ja fins Marenyà i Olives per tornar cap a Camallera per diferents camins , corriols aprofitant de vegades el GR.

Arribant a Saus i amb ganes de fer el toc canviem de camì i ens acostem a l’avi Pep des de la pineda dels burros per fer l’ultima pujadeta en que tothom ha fet una mica de figa després de 2 hores i tres quarts, 36 quilòmetres i quasi 900 metres de desnivell (i han protestat, que consti).
Acabem amb una bona cocacola i unes braves (bueno, això crec perquè en Puig no ens ha deixat ni fer-les la foto, jaja)
Apa i fins un altra pels confins de l’Alt Empordà.
 Escrit per Javi Otero

1 comentario: