jueves, 20 de enero de 2011

TERRADES-LLERS-ANTENES-VILANANT-TERRADES

Bon dia:

Avui dijous 20 de Gener hem decidit fer la volta sencera que farem el proper dia 5 de març amb tots els membres d'Amics del Final Feliç.

A les 14h 30 ens hem trobat amb en Modest a Terrades i després de pujar per carretera fins a l'Hermita de St Sebastià on hem girat a la dreta i hem començat a fer pista en direcció a Llers atravessant els boscos del Romaní.

A la cruïlla de la "creu" hem girat a l'esquerra fins sortir a darrera el poble de Llers a l'alçada del camp de futbol i la piscina on una altre pista ens ha dut a la carretera que porta a Figueres on a uns 50 metres hem agafat la pista que porta a les antenes i posteriorment a la carretera que va d'Avinyonet a Llers, hem anat un troç per carretera per de nou agafar un trencant a la dreta de pista passant per la "baguada" atravessant el riu Rissec i sortint a la carretera de Vilanant a Cistella.

Allà hem agafat carretera en direcció a Cistella i a uns 300 metres hem girat de nou a la dreta per pendre una pista forestal on hem passat per Can Pujades, després pel costat de El Casol d'allà al Mas Can Xibeques i a Mas Puig on hem atravessat una "cadena" i hem atravessat el bosc de la Garriga Petita, hem passat per Mas l'Illa i hem tornat a sortir a la "cruïlla" d'abans on hem girat enrera tornant a atravessar els boscos del Romani i hem anat en direcció al MAs del Pagès per finalment tornar a sortir a l'Hermita de St Sebastià i de nou a Terrades.

Ho hem fet amb unes tres hores d'un total de 32 Km.

Tot s'ha de dir que el dia de la sortida tindrem tot el matí i anirem de cares a dia i no com avui que la nit se'ns venia a sobre.

D'aquesta manera ja tenim el recorregut fet i assegurat a més de tenir ubicades les zones on el vehicle d'assistència ens podrà esperar i en alguns llocs ens podrà acompanyar!!

Escrit per Albert Espinosa

1 comentario: