miércoles, 13 de julio de 2011

FIGUERES-ROSES-FIGUERES

Molt bones, avui dia 13 de juliol hem fet una sortida setmanal.




A les 15:30 h. ens hem concentrat en Marià, en Xavi i jo davant la màquina expendedora de llet de la carretera de Llançà.


Avui toca a anar a Roses, passant per Vilabertran pel camí de les caboques a recollir en Jordi Puig.

Sobre les 15:50 h. sortim de Vilabertran direcció Roses pel camí rural de la Muga, abans d´arribar a Vilanova de la Muga girem cap a la dreta per anar a buscar un corriol que ens porta al camí vell de Castelló d´Empúries a Vila-sacra , tot seguit creuem el riu Muga per enllaçar altre cop el camí rural de la Muga fins arribar a Empuriabrava, que la creuem per carrers Garbí i Llobregat per agafar el camí de la Fanguera del Merdosat que ens porta a Santa Margarita, per seguir el carril bici que hi ha a la dreta de la C-260 fins a la última rotonda d´abans d´entrar a Roses, que girem cap a la dreta per anar a buscar el passeig marítim.


En el passeig marítim sorgueix l´anècdota del dia, en Jordi Puig se'ns cau pel terra, sense conseqüencies greus, volguen esquivar una ciclista de no més de 8 anys, davant de totes les mirades i rialles dels turistes (i de nosaltres mateixos).



Arribats ja a Roses, en Jordi ens porta al seu apartament , amb la grata sorpresa de que tenia el berenar a punt, unes patates xips, kikus, refrescos i un barril de cerveza ben fresqueta.









A les 18 hores marxem de Roses seguint el mateix camí que haviem fet, fins arribar a la rotonda que va a l´espigó per agafa el camí vell de Roses direcció a Castelló d´Empúries.


A Castelló ens fem unes fotos davant la Torre del Portal de la Gallarda, i anem cap a Figueres fent meitat camí rural de Muga i caminet del Manol fins arribar darrera el Carrefour de Vilatenim.










Des d´aquí en Jordi se'n va direcció a Vilabertran i la resta cap a Figueres passant pel carrer dels Fossos.



L´excursió ha durat 4 hores (3 d´elles pedalant) i hem fet 50 kms.

Escrit per David Martí

1 comentario:

  1. Per superar-ho, només falta que a l’apartament trobem preparat el refrigeri i una persona agradable que ens s’ho serveixi. I segur que cada setmana hi aniríem dos cops o tres.
    Però, gràcies Puig per la teva gratitud

    ResponderEliminar