sábado, 16 de julio de 2011

MARE DE DÉU DEL MÓN

Hola:



Avui dissabte i amb el TOUR en voca de quasi tothom, hem volgut fer una ascenssió a la Mare de Déu del Món per asfalt.




Dies abans en Javi Otero ens havia passat la gràfica oficial per poder estudiar l'etapa i on seria millor efectuar l'atac!! je je je













A les 08h ens hem trobat al parking just a l'entrada de Canovelles varis components d'AMICS DEL FINAL FELIÇ.








Entre ells hi han vingut, en Marià, en Jordi Puig, en Xavi Serra, en Javi Otero en Josep i en Juan Carles, dos components del Pollistrol Bikers que avui ens han honrat amb la seva companyia tan i tan grata!!, ah i un servidor, l'Albert.




Ja eren segurament tres quarts de 09 hores quan hem començat el que és propiament la sortida. Hem anat per agafar el trencant que porta a la Mare de Déu del Món i allà ha començat l'ascenció de més o menys 19 Km fins el cim!!!





Tota la pujada ha estat en asfalt i força estona hem anat tots junts parlant i anar fent-la petar tot i que havíem de vigilar ja que en aquestes hores ja pujàven certs vehícles i la carretera no és gaire ample.








Més o menys sobre el Km 10 les rampes d'ascenció ja eren considerables del voltant entre 12-13%.












Hem passat el trencant de Beuda-Besalú i hem seguit pujant fent parades per gaudir del paissatge tan espectacular que hi ha i més quan el dia és clar.













Hem arribat a St Llorenç de Sous on hem fet parada-refrigeri, i hem fet una ullada al Monestir-Capella i desde aquest punt la cosa s'ha posat força pujada amunt del valor del 14%. Aquí en Josep essent coneixedor que s'havia estudiat i re-llegit el manual del seu nou artilugi ens ha volgut inmortalitzar amb foto i ell també!!!





Aqui les distàncies entre nosaltres ja s'han ant estirant i cadascú ha anat pujant al seu ritme fins arribar al cim!!



















Un cop a dalt ens hem pressentat davant el Mossen Jacint verdaguer, bé, dqavant la seva estàtua, esclar, i després de fer-nos les fotos i gaudir de les vistes hem entrat dins el rest, per cert, molt ben arreglat i ens hem dispossat a gaudir d'un bon esmorçar, merescut!!!










La cosa ha començat un pèl torcida ja que de primeres no ens han deixat esmorçar a la terrassa i hem hagut d'anar al menjador on després d'esmorçar embutit i quatre refrigeris hem decidit pujar a la terrassa a fer els cafès, que resulta que això si ens ho ha deixat fer.












































Allà hem gaudit novament de les vistes i finalment hem començat el descens, que al principi del descens, sense pedalar alguns han agafat els 60 Km per hora, una bestiessa i sense pedalar!!!































Finalment cap a dos quarts duna hem arribat de nou al parking on teníem els cotxes, i cadascú ha près el seu respectiu camí cap a casa seva.



El dia ha acompanyat molt i la temp ha estat agradable tot i que cap a les 11 hores el sol ja apretava força!! I amb un total de 36 Km en total.



Escrit per Albert Espinosa.

1 comentario: