jueves, 15 de julio de 2010

FIGUERES-NAVATA-POLS-BORRASSÀ-FIGUERES

Hola bon dia a tots:

Avui, com és ja cosa corrent, hem fet la sortida setmanal.

El trajecte és ja conegut per a nosaltres però ens val molt la pena per estar sempre en contacte amb la MTB.

Hem sortit a les 16.30 hores de Can Marià passant per la rambla direcció a l´Esclat després cap a les forques i on hem près una pista per un cami de carro per sota la via de l´ave que ens ha dut a Borrassà.

Desde Borrassà cap a Pols passant per una pista al costat de la variant que va de la carretera d’Olot a la N-II. A mitg camí m´ha vingut un cop de calor crec que es diu aixi segons en Marià “ ai que la palmo”.

Després de 10 minuts eterns i que en david tornés preocupat per si l´haviem abandonat, hem prosseguit cap a Pols.

Allà hem hagut d’improvissar per anar fins a Navata per anar al bar de la piscina a veure coca coles per refer-me un xic!!!

Ja mitg refet i quant anàvem a marxar m’he adoant que la roda del davant s´ha punxat!!!
Sort que en marià sempre porta de tot: càmares, manxa i eines…

Res millor, ja que en David que feia molt que no practicava ha volgut fer la reparació (ho volia probar, i jo, com és habitual en mí, no m’hi he volgut oposar… qui sóc jo per dir-li que no)

Després de tot això, per un costat les bugudes amb sucre que, sempre ens van bé, i que la calor no era tan forta, o això en semblava a mí, hem recolat cap a Pols i allà un trencant que jo no hi havia passat mai i… total per anar allà mateix a l´urbanitzacio de Can Pau.

Hem anat cap a Vilafant per un camí de carro, hem passat per davant d’una hermita, que no em feu dir com es dèia, i hem anat a sortir entre Borrasa i Vilafant, llavors hem seguit i hem passat per sota l’AP7 i ja hem estat a Figueres de nou!!!

Hauran set uns 35 Km, i amb una temperatura que rondava els 39 ºC.

Com bé ja em coneixeu, com mai porto recambis, després he hagut d’anar a comprar càmeres de Bicicletes per donar-lis a en Marià i jo he fet un xic més: 41,400 km.

I ja està!!

Escrit per Jordi Puig

1 comentario:

  1. Puig i d'altres, cal portar un minim per no quedar penjat i no poguer arriba a casa

    ResponderEliminar